About us

T.e.a.m. Smithfit, de leukste en gezelligste bootcamp aanbieder van Arnhem Noord, Velp en Rozendaal. Doordat bij hen de focus op gezelligheid en samenwerken ligt voelt sporten niet als een verplichting. Kom en doen eens mee en ervaar de unieke Smithfit manier

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Amerstraat 65 , 6826 bn Arnhem

Reviews

rating

5.0

9 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Sjoukje

a year ago

Leuke, afwisselende lessen voor ieder niveau!


User headshot

Judith

a year ago

Super leuke lessen die voor iedereen toegankelijk zijn!


User headshot

Rico

2 years ago

Top les


User headshot

sebastiaan

3 years ago

Zeer toegangkelijke training, waar iedereen tot zijn recht komt. Hele leuke sfeer en fijn gesport!!


Further helpful information

About the Team

T.e.a.m. Smithfit is opgericht door Rodney Smith, een gepassioneerde trainer die begrijpt dat het belang van samenwerken en op een positieve manier coachen leidt tot betere resultaten en meer tevreden leden. Samen met coach Daniel verzorgen ze lessen. Variatie in aanbod en trainingsvormen zorgen voor de vereiste prikkels en de persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je sport zonder je opgelaten te voelen. Deze unieke wijze werkt echt en je staat bij hen op de eerste plaats.

Frequently Asked Questions

Unieke methode, lagere prijzen, meer persoonlijke aandacht, vertrouwen en coaching zorgt ervoor dat de lessen voorbij vliegen en iedere les een ervaring an sich is.
Kom altijd een paar minuten voor de les zodat de trainer met jou je persoonlijke doelen kan bespreken. Vergeet ook niet een flesje/bidon met water mee te nemen en een warm vest of trui voor na de les tegen het te snel afkoelen.
Materialen worden door T.e.a.m. Smithfit beschikbaar gesteld dus behalve de juiste kleding en een flesje water hoef je niets mee te nemen. Alle nodige materialen zijn in er en er zal ook ten aller tijde een goede instructie van de spullen gegeven worden.
Indien het mogelijk is via de app, kan je je tot een uur voor de les nog uitschrijven. Mocht dit echt op het laatste moment zijn, is de trainer altijd via de app te bereiken.
Sporten is leuk en gezond en dat is wat ze willen uitdragen. Sporten bij T.e.a.m. Smithfit is veelzijdig, uniek en leuk. Mocht je toch een andere ervaring met zez hebben, horen ze dit graag van je. De locaties zijn altijd voorzien van voldoende licht en ten tijde van de corona crisis houden zij zich uiteraard aan de gestelde voorwaarden.

Available sports types and activities

 • Personal training

 • Bootcamp

 • Cardio

 • Core


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here