T.e.a.m. Smithfit, de leukste en gezelligste bootcamp aanbieder van Arnhem Noord, Velp en Rozendaal. Doordat bij hen de focus op gezelligheid en samenwerken ligt voelt sporten niet als een verplichting. Kom en doen eens mee en ervaar de unieke Smithfit manier

show more

Contact

Ratings

5
34 ratings, 7 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a year ago

Top les

2 years ago

Zeer toegangkelijke training, waar iedereen tot zijn recht komt. Hele leuke sfeer en fijn gesport!!

2 years ago

Top

About the Team

T.e.a.m. Smithfit is opgericht door Rodney Smith, een gepassioneerde trainer die begrijpt dat het belang van samenwerken en op een positieve manier coachen leidt tot betere resultaten en meer tevreden leden. Samen met coach Daniel verzorgen ze lessen. Variatie in aanbod en trainingsvormen zorgen voor de vereiste prikkels en de persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je sport zonder je opgelaten te voelen. Deze unieke wijze werkt echt en je staat bij hen op de eerste plaats.

show more

Questions and Answers

Why should I visit T.e.a.m. Smithfit?

Unieke methode, lagere prijzen, meer persoonlijke aandacht, vertrouwen en coaching zorgt ervoor dat de lessen voorbij vliegen en iedere les een ervaring an sich is.

What should I know of the first visit?

Kom altijd een paar minuten voor de les zodat de trainer met jou je persoonlijke doelen kan bespreken. Vergeet ook niet een flesje/bidon met water mee te nemen en een warm vest of trui voor na de les tegen het te snel afkoelen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Materialen worden door T.e.a.m. Smithfit beschikbaar gesteld dus behalve de juiste kleding en een flesje water hoef je niets mee te nemen. Alle nodige materialen zijn in er en er zal ook ten aller tijde een goede instructie van de spullen gegeven worden.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Indien het mogelijk is via de app, kan je je tot een uur voor de les nog uitschrijven. Mocht dit echt op het laatste moment zijn, is de trainer altijd via de app te bereiken.

What else should I know of?

Sporten is leuk en gezond en dat is wat ze willen uitdragen. Sporten bij T.e.a.m. Smithfit is veelzijdig, uniek en leuk. Mocht je toch een andere ervaring met zez hebben, horen ze dit graag van je. De locaties zijn altijd voorzien van voldoende licht en ten tijde van de corona crisis houden zij zich uiteraard aan de gestelde voorwaarden.