Welkom bij TACOYO van Rob Szepesi

Via het Eversports systeem kun je je opgeven als cursist voor de TACOYO trainingen in Amstelveen en Leiden. TACOYO kent twee seizoenen per jaar, van februari t/m juli en van augustus t/m januari. Ik geef zelf les in Amstelveen en Leiden maar je kunt ook online mee doen.

Via de keuze cursussen kun je direct een plaats en tijd kiezen. Via de keuze shop kun je een proefles boeken, zodat je een keer kunt komen ervaren wat TACOYO voor jou zou kunnen betekenen.

Je dient altijd eerst een account aan te maken bij Eversports voordat je een cursus of proefles kunt boeken. Het voordeel is dat je eenmalig zo'n account hoeft aan te maken.

show more

Contact

Ratings

0
0 ratings, 0 reviews
  • Room quality
  • Friendliness & service
  • Cleanliness
  • Price performance
  • Atmosphere

Give your opinion!

Publish review

About the Team

Ik geef de meeste lessen zelf en af en toe is er een invaller. Er zijn TACOYO trainers door het hele land, welke ook bij elkaar kunnen invallen.

show more

Questions and Answers

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Een eigen mat is handig. Verder is comfortabel zittende sportkleding natuurlijk heel fijn. Als je online meedoet is het handig om twee gewichten (1 a 2 kg) bij de hand te hebben, maar twee flesjes water voldoen ook.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Geen probleem als je een les overslaat. Dan zie ik je graag weer de volgende keer. Ook is het mogelijk om een keer op een andere tijd mee te doen.