Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue

Prices from

€190.00Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here

About us

Welkom bij het ledensysteem van Rob Szepesi & TACOYO. TACOYO kent twee seizoenen per jaar, van februari t/m juli en van augustus t/m januari. De lessen zijn in Amstelveen of in Leiden of online via Zoom en ook on-demand kun je lessen in je eigen tijd doen. Je dient eerst een account aan te maken bij Eversports voordat je een cursus of proefles kunt boeken.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Ellermanstraat 19 , 1099 BX Amsterdam

Reviews

rating

5.0

1 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

Rob

5 months ago

Heerlijk


Further helpful information

About the Team

Ik geef de meeste lessen zelf en af en toe is er een invaller. Er zijn TACOYO trainers door het hele land, welke ook bij elkaar kunnen invallen.

Frequently Asked Questions

Geen probleem als je een les overslaat. Dan zie ik je graag weer de volgende keer. Ook is het mogelijk om een keer op een andere tijd mee te doen.
Je mag het volgende meenemen naar de les of als je thuis traint is dit handig te organiseren van te voren. * Grote handdoek * Sportkleding * Sportschoenen (blote voeten mag ook) * Een dikke trui of een vest voor de laatste ontspanningsoefening i.v.m. afkoelen * Bidon of een flesje om wat water te drinken. * Eventuele Voucher of aanbieding * Zoom: Zorg voor kleine gewichtjes van ½ of 1/1 of 1,5 KG of twee flesjes water. * Zoom: Sluit computer speakers aan voor het beste geluid. * Zoom: Camera en ingebouwde microfoon niet nodig wel handig, beeldscherm en internet zijn wel nodig om mee te kunnen doen. Verder is alles aanwezig in de les.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here