Switch is een initiatief van 3 creatieve en sportieve ondernemers met elk hun eigen expertise.

"Toen Nederland in 2020 in de ban was van het Corona virus moesten de sportscholen de deuren sluiten. Wij zijn vol passie, motivatie en enthousiasme begonnen met het geven buitentrainingen in het Westerpark. En met succes, want iedere week zagen wij de groepen deelnemers groeien! Er kwamen steeds weer nieuwe gezichten met grote glimlach naar ons toe. Dit heeft ons doen besluiten onze krachten te bundelen en de buitentrainingen uit te gaan breiden naar unieke locaties verdeeld over de hele stad.

Bij ons kun je ‘switchen’ tussen de lekkerste workouts, de mooiste locaties en de allerbeste trainers. Op deze manier zorgen wij ervoor dat iedereen zich bij ons welkom voelt! Zowel jong als oud kan bij ons op zijn/haar eigen niveau komen trainen. Het doel van Switch is nog meer Amsterdammers fit en gelukkig maken!

Muziek speelt een belangrijke rol tijdens de workouts omdat wij geloven dat de juiste muziek jou net dat extra zetje kan geven. En natuurlijk is de combinatie van de juiste muziek en een fantastische locatie ook heel belangrijk voor de beleving van het sporten."

show more

Contact

Ratings

4.9
178 ratings, 36 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a month ago

Amazing energy! Love the class so much totally addicted!!

2 months ago

Nice trainers, good variety of classes and i like the different kind of locations

3 months ago

I LOVE SWITCH!

About the Team

Luciano "Iets doen wat je leuk vindt en daar je werk van maken is een zegen! Sinds 2010 breng ik mijn motto “fit, sterk en gelukkig” over op zowel kinderen als volwassenen binnen scholen maar ook bij bedrijven. Geen uitdaging is mij te groot en daarom werk ik vanuit een 'nee is geen optie' principe."

Sanna "Zolang als ik mij kan herinneren hou ik van muziek en dansen. Al sinds 2009 mag ik die liefde en passie overgeven op de mensen die deelnemen aan mijn lessen. Dans is voor mij dan ook dé manier om mijn emoties en passie over te brengen op anderen."

Muriël "Ik geloof dat iedereen de beste versie van zichzelf wil en kan zijn. Met mijn workouts en lessen wil ik daar graag mijn steentje aan bijdragen. Ik sta altijd met een grote glimlach voor je klaar en plezier in het sporten staat bij mij dan ook voorop!"

show more

Questions and Answers

Why should I visit Switch Workout?

Bij ons kan iedereen sporten op zijn/haar eigen niveau. Niks moet, maar alles kan! Van Zumba tot yoga, van Aqua Bootcamp tot BODYATTACK, wij doen het allemaal!

Ons team bestaat uit de beste trainers die iedereen van goed advies kunnen voorzien. Daarnaast staan wij op de mooiste locaties van Amsterdam, dus ontdek je de stad op een hele nieuwe manier!

What should I know of the first visit?

We geven lessen op verschillende locaties, dus kijk goed waar de les waar je naartoe wilt wordt gegeven. In de beschrijving van de les staat wat je mee moet nemen naar de les en neem bij andere vragen contact met ons op door te mailen of te bellen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Dit verschilt per locatie. Lees voor je naar de les komt goed de beschrijving van de les door, want hier staat precies in wat je mee moet nemen naar die les.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kunt bij ons tot 4 uur voor aanvang van een les annuleren via de app. Als dit niet lukt kun je contact met ons opnemen door ons een mail te sturen.

What else should I know of?

Wij zijn er voor jou! Fit en sterk worden gebeurd bij ons op een leuke manier en met een hele grote glimlach. Wij staan altijd open voor feedback en vragen, dus neem vooral contact met ons op als jij met opmerkingen of vragen loopt.