Switch is een geheel nieuw concept in Amsterdam! Een initiatief van 3 creatieve en sportieve ondernemers met elk ons eigen expertise.

Toen Nederland in 2020 in de ban was van het Corona virus moesten de sportscholen de deuren sluiten. Wij zijn vol passie, motivatie en enthousiasme begonnen met het geven buitentrainingen in het Westerpark. En met succes, want iedere week zagen wij de groepen deelnemers groeien! Er kwamen steeds weer nieuwe gezichten met grote glimlach naar ons toe. Dit heeft ons doen besluiten onze krachten te bundelen en de buitentrainingen uit te gaan breiden naar unieke locaties verdeeld over de hele stad.

Bij ons kun je ‘switchen’ tussen de lekkerste workouts, de mooiste locaties en de allerbeste trainers. Op deze manier zorgen wij ervoor dat iedereen bij ons welkom is! Zowel jong als oud kan bij ons op zijn/haar eigen niveau komen trainen. Het doel van Switch is nog meer Amsterdammers fit en gelukkig maken!

Muziek speelt een belangrijke rol tijdens de workouts omdat wij geloven dat de juiste muziek jou net dat extra zetje kan geven. En natuurlijk is de combinatie van de juiste muziek en een fantastische locatie ook heel belangrijk voor de beleving van het sporten.

show more

Contact

Ratings

4.9
163 ratings, 33 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
9 days ago

Super leuk!

a month ago

great!

a month ago

Top!

About the Team

Luciano "Iets doen wat je leuk vindt en daar je werk van maken is een zegen! Sinds 2010 breng ik mijn motto “fit, sterk en gelukkig” over op zowel kinderen als volwassenen binnen scholen maar ook bij bedrijven. Geen uitdaging is mij te groot en daarom werk ik vanuit een 'nee is geen optie' principe."

Sanna "Zolang als ik mij kan herinneren hou ik van muziek en dansen. Al sinds 2009 mag ik die liefde en passie overgeven op de mensen die deelnemen aan mijn lessen. Dans is voor mij dan ook dé manier om mijn emoties en passie over te brengen op anderen."

Muriël "Ik geloof dat iedereen de beste versie van zichzelf wil en kan zijn. Met mijn workouts en lessen wil ik daar graag mijn steentje aan bijdragen. Ik sta altijd met een grote glimlach voor je klaar en plezier in het sporten staat bij mij dan ook voorop!"

show more