Deze kleinschalige en persoonlijke Pilates en Yoga studio bevindt zich direct tussen de Isala KIinieken en het PEC Zwolle stadion. Parkeren kan voor de deur en is gratis. De hoog opgeleide docentes hebben oog voor detail; ze werken in groepen en individueel, ze werken aan het verbeteren van sportprestaties maar ook aan klachten. Met name (lage)rugklachten, nek- en schouderklachten, bekkenklachten, stressklachten krijgen speciale aandacht. Ze verzorgen Pilates op de mat met toevoegingen als ballen, rollen, etc. Pilates op apparatuur, denk aan reformer, Exo Chair, Cadillac, Bodhi Suspension, Motr. en Pilates Barre. Ze verzorgen Pilates voor ouderen en zwangere vrouwen. Daarnaast bieden ze in- en ontspannings Yoga aan (Yin Yoga, Soul flow Yoga en ontspanningsyoga). Ze zijn uniek door de ruime mogelijkheden in Pilates en de zeer persoonlijke aandacht door goed opgeleide docentes.

show more

Contact

Reviews

4.9
114 ratings, 23 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  4.8
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
10 days ago

Erg prettig en professionele les

16 days ago

verassend fijne sportlessen gegeven door deskundige instructuers, ruimte is netjes en ruim, elke les wordt ander matetiaal gebruikt

a month ago

Super fijne eerste indruk

About the Team

Het team bestaat uit 11 professionals die dagelijks voor je klaarstaan en in groepsverband lesgeven of personal training verzorgen. Ze bieden ruim 25 lessen per week aan, zowel Pilates als Yoga. De docentes zoeken continue verdieping in hun vak. Ze zoeken naar de hoogst haalbare opleidingen in binnen- en buitenland om zichzelf verder te professionaliseren. Het bedrijf is ontstaan uit passie en bestaat sinds 2009.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Studio Pilates Zwolle?

Kleinschalig, persoonlijk, sfeervol. De klant staat altijd centraal. Je kunt flexibel je lessen volgen en hebt mogelijkheid je gemiste lessen in te halen.

What should I know of the first visit?

Het adres is dokter Stolteweg 62, gebouw Nobel 1e verdieping. Parkeren is makkelijk en gratis. Positief. Start of einde van de lessen met koffie/thee en een goed gesprek.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hoeft niets mee te nemen, alleen je sportkleding aan te trekken. Ze beschikken over een kleedruimte, geen douche. Zij trainen op sokken of blote voeten.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kunt altijd je les tot 2 uur van tevoren afmelden, dan mag je deze les elders weer inzetten. Bijvoorbeeld; wanneer je 1x per week traint ontvang je altijd 52 lessen en die mag je ook altijd gebruiken. Mits jij je tijd afmeldt.

What else should I know of?

Ze gaan altijd voor het hoogst haalbare voor hun klanten. Ze streven naar kwaliteit en staan graag voor je klaar. Ze hebben een enthousiast en gedreven team.