Studio Namaste is een yogastudio in hartje Oisterwijk. Het trein- & busstation is 3 minuten lopen van de locatie. De missie van Studio Namaste is om mensen te helpen om de rust in hun huidige bestaan terug te vinden. Zij maken gebruik van props om de houdingen en rust te ondersteunen. Met 10 verschillende yogavormen, 23 lessen en 7 dagen in de week open, bieden zij een brede aanbod van dagelijkse yoga lessen en wekelijkse workshops aan. Hatha, Yin, Hot, Hot yin, Aerial yoga, Zwangerschapsyoga, Slow flow yoga, Yoga Nidra, Vinyasa flow yoga, Power yoga, Gentle yoga, Yang yin Yoga en workshops in Yoga Nidra, Restorative yoga, Aerial Sound Journey, Aerial yoga jeugd, Yin yoga XL, Basis van yoga .... en veel meer. Zij hopen jou in hun lessen te mogen verwelkomen. Namaste

show more

Contact

Ratings

4.9
180 ratings, 36 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
8 days ago

een warme welkom

17 days ago

Top

a month ago

Fijne studio met deskundige en lieve docenten!

About the Team

Natascha & Jos Wolfs hebben de studio in april 2019 overgenomen en Studio Namaste hernoemd. Natascha is het gezicht van de studio en geeft vaak les. Jos werkt achter de schermen mee aan het bouwen en onderhouden van de studio.

Hun missie is om de passie voor yoga en een gezonde levensstijl te delen en daarmee mensen te helpen om weer tot hunzelf te komen. Ieder lichaam is anders, waardoor iedereen anders in een houding staat/zit/ligt. Bij Studio Namaste wordt gewerkt aan het leren voelen wat jouw lichaam kan, waar jouw grenzen zijn, en hoe jij voordelen van de houdingen kan bereiken. Je ademhaling staat centraal.

Samen met het 'dream team' van 10 freelancers delen zij hun kennis, ieder op een eigen wijze en met het gezamenlijke motto ""doe wat goed voelt voor jou op dit moment"".

show more

Questions and Answers

Why should I visit Studio Namaste?

Het aanbod is en weerspiegeling van de behoeftes van de 200+ leden. Hierdoor bieden zij meer dan 12 yogavormen aan in 25 lessen per week en zijn er bijna wekelijks workshops om meer kennis en verdiepen te mogen revaren.

What should I know of the first visit?

Kom vooral op tijd. Om de veiligheid en rust van de leden in de les te waarborgen doen zij de deur tijdens de lessen op slot. Gratis parkeren is erg beperkt in de buurt van de studio, betaald parkeren kan tegenover de studio in de Tiliander of naast het station bij Q-Park.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hoeft geen eigen materialen mee te nemen. Er zijn fijne anti-slip yoga matten en voldoende props die je tijdens de les mag gebruiken. Neem alleen een handdoek mee voor de hygiene, en wat te drinken voor in de les. Voor en na de les staat er altijd gratis water en thee voor je klaar.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Mocht je niet kunnen komen, meld je af via de app, of stuur een mailtje zodat jouw les behouden blijft. Wanneer jij je niet op tijd afmeldt [binnen 2 uur voor het begin van de les] dan ben jij een strip kwijt op jou abonnement/strippenkaart.

What else should I know of?

De abonnementen zijn inclusief 6 weken vakantie die zij jou gratis geven. Zij zouden het dus erg fijn vinden als jij tijdens je vakanties je abonnement door laat lopen zodat zij bij jou terugkomst er nog zijn om yogales te verzorgen. Wil jij hier meer over weten, neem gerust contact met hen op.