Crosstraining binnen sportplus is high-intensity training voor sportieve en actieve mensen die gezamenlijk in kleine groepen fit en gezond willen blijven, sterker willen worden en conditioneel zich willen verbeteren en daarmee blessures buiten de deur te houden en sportprestaties te verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat de trainingen, laagdrempelig zijn voor alle niveau’s , er persoonlijke aandacht is en met veel plezier hard getraind wordt.

show more

Contact

Ratings

5
30 ratings, 6 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
3 months ago

Jim

5 months ago

Bij sport+ krijg je altijd een uitdagende training van enthousiaste en betrokken trainers met kennis van zaken. Tijdens het sporten hangt er een fijne en gezellige sfeer. Iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen aan de training. De trainers halen het beste uit jezelf met oog voor de juiste houding en vorm!

6 months ago

Enthousiaste trainers die verstand ervan hebben, de groepsdynamiek goed leiden maar ook oog hebben voor wanneer je als individu ergens hulp bij nodig hebt/een oefening incorrect uitvoert. Altijd een uitdagende training met een goeie beat op de achtergrond!