Solide Yoga & Wellness (OLD)

Een meer ontspannen Leefstijl? Solide Yoga & Wellness helpt je graag op weg met ons veelzijdige en unieke Yoga aanbod (ook online) voor jong en oud. Meer dan 10 lesstijlen in meditatieve, statische en dynamische Yoga te beoefenen op basis van flexibele of vaste deelname. Onze dorpse Yogaschool biedt 2 lesruimtes waarin bescheiden groepen worden opgevangen van (nu) maximaal 10 deelnemers met inachtneming van de RIVM voorwaarden waarbij op 1,5 meter tussen de deelnemers wordt beoefend. Hierbij wordt voldoende geventileerd. Ons ervaren en deskundig docententeam begeleidt de deelnemers op persoonlijke wijze. Regelmatig bieden we naast de reguliere lessen ook workshops en cursussen aan. Voor deelnemers die liever online lessen of cursussen volgen bieden we een online Videotheek aan die we regelmatig aanvullen met nieuwe lessen.

Onze Yogaschool is gevestigd in het Centrum voor Health & Wellness, in de dorpskern van Wateringen, waarmee we alles op gebied van preventieve & complementaire zorg onder één dak kunnen aanbieden. Graag tot ziens!

show more

Contact

Make inquiry

Here you can easily contact Solide Yoga & Wellness (OLD) to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Ratings

4.8
85 ratings, 17 reviews
 • Room quality
  4.7
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
9 months ago

Goed

9 months ago

Sinds 6 jaar ben ik lid van deze fijne kleinschalige yogaschool. Er is een ruim aanbod van verschillende lessen en de docenten zijn top! Ga gewoon eens een proefles uitproberen! Yoga voegt uiteindelijk ook naast je les(sen) zoveel goeds toe aan je leven! Ik zou het voor geen goud willen missen en ook nu tijdens de lockdown beoefen ik lessen van Solide gewoon online.

a year ago

Fijne yogastudio met compleet aanbod en goede instructeurs

About the Team

Eigenaresse Esther Goercharn is gestart met haar Yogaschool in 2006 in Den Haag, waarna ze kon uitbreiden in Wateringen in 2008. In 2012 bestond de mogelijkheid om een 2e lesruimte in hetzelfde pand te gebruiken voor de Yoga activiteiten en in 2017 verhuisde de school naar het Tolland 4 waar ze de unieke kans kreeg om een heel Centrum voor Health & Wellness op te zetten.

Het Solide Yoga docententeam bestaat uit 10 enthousiaste docenten, zij zijn allen gediplomeerd en scholen zich regelmatig bij.

Het motto is om een ieder een meer ontspannen leefstijl te bieden!

show more

Questions and Answers

Why should I visit Solide Yoga & Wellness (OLD)?

Het aanbod is veelzijdig, net zoals mensen veelzijdig zijn! Voor ieder wat wils. Meditatief, statisch of juist dynamisch, iedereen kan bij ons terecht en kan de juiste stijl ontdekken die voor hem of haar werkt. Graag eerst advies? Dan kun je ons altijd benaderen via Chat op onze website www.solideyoga.nl, via telefoon of mail. Tevens bieden we als kennismakingsaanbod een proefmaand(kaart) a 4 lessen aan om kennis te maken tegen gereduceerd tarief.

What should I know of the first visit?

Het pand is bereikbaar via de voorzijde aan de Dorpskade (anders dan ons adres aangeeft). Je kunt makkelijk parkeren op het Tolland of tussen het pand en de sportschool in. Het pand is rolstoelvriendelijk. Doet u makkelijk zittende kleding aan en draagt u sokken of beoefen op blote voeten. Een warm vest en/of sokken of een deken is aan te bevelen.

Ivm de RIVM maatregelen, wordt verlangd bij binnenkomst de handen te reinigen met de handspray in de hal. Op gepaste afstand van elkaar te wachten en tevoren goed te kijken in welke lesruimte men les heeft (1 of 2). Bij lesruimte 1 plaatst u uw schoenen op het rek naast de ingang van de ruimte en haalt deze na de les op om via deze lesruimte het pand aan de achterzijde te verlaten. Bij lesruimte 2 (deze bevindt zich achterin de gang rechts) kunt u uw materialen buiten de ruimte aan de kapstokken en in het schoenenrek plaatsen. U verlaat de ruimte via de voorzijde van het pand.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Ivm de RIVM maatregelen heeft de voorkeur om eigen materiaal mee te nemen. Heeft u dit niet, dan beschikken wij over matten en meditatiekussens. Besluit u door te gaan met deelname aan onze lessen na uw kennismaking is het aan te bevelen om een Basic Yogamat af te nemen. Vraag hier gerust naar.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kunt 1 uur voorafgaande aan de les afzeggen. Dit kun je doen via Eversports. Ben je te laat, dan volstaat in nood een app bericht aan 06-24771145.

What else should I know of?

In het pand is rust geboden gezien de vele behandelingen die gelijktijdig met de Yogalessen worden aangeboden. Wees daarom zachtjes bij binnenkomst en vertrek.