Solide Yoga & Wellness

Een meer ontspannen Leefstijl? Solide Yoga & Wellness helpt je graag op weg met ons veelzijdige en unieke Yoga aanbod (ook online) voor jong en oud. Meer dan 10 lesstijlen in meditatieve, statische en dynamische Yoga te beoefenen op basis van flexibele of vaste deelname. Onze dorpse Yogaschool biedt 2 lesruimtes waarin bescheiden groepen worden opgevangen van maximaal 13 deelnemers. Een ervaren en deskundig docententeam begeleidt de deelnemers op persoonlijke wijze. Regelmatig bieden we naast de reguliere lessen ook workshops en cursussen aan. Onze Yogaschool is gevestigd in het Centrum voor Health & Wellness, in de dorpskern van Wateringen, waarmee we alles op gebied van preventieve & complementaire zorg onder één dak kunnen aanbieden. Graag tot ziens!

show more

Contact

Reviews

4.9
20 ratings, 4 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.5
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
a day ago

Fijne les gehad.

a day ago

Fijne yoga school

9 days ago

ahm

About the Team

Eigenaresse Esther Goercharn is gestart met haar Yogaschool in 2006 in Den Haag, waarna ze kon uitbreiden in Wateringen in 2008. In 2012 bestond de mogelijkheid om een 2e lesruimte in hetzelfde pand te gebruiken voor de Yoga activiteiten en in 2017 verhuisde de school naar het Tolland 4 waar ze de unieke kans kreeg om een heel Centrum voor Health & Wellness op te zetten.

Het Solide Yoga docententeam bestaat uit 10 enthousiaste docenten, zij zijn allen gediplomeerd en scholen zich regelmatig bij.

Het motto is om een ieder een meer ontspannen leefstijl te bieden!

show more

Questions and Answers

Why should I visit Solide Yoga & Wellness?

Het aanbod is veelzijdig, net zoals mensen veelzijdig zijn! Voor ieder wat wils. Meditatief, statisch of juist dynamisch, iedereen kan bij ons terecht en kan de juiste stijl ontdekken die voor hem of haar werkt. We bieden een proefkaart a 4 lessen om kennis te maken tegen gereduceerd tarief.

What should I know of the first visit?

Het pand is bereikbaar via de voorzijde aan de Dorpskade (anders dan ons adres aangeeft). Je kunt makkelijk parkeren op het Tolland of tussen het pand en de sportschool in. Het pand is rolstoelvriendelijk.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Het heeft de voorkeur om eigen materiaal mee te nemen. Heb je dit niet, dan beschikken wij over matten, kussens en dekens. Je kunt bij ons ook informeren naar verkoop van Basic Yogamatten.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kunt 1 uur voorafgaande aan de les afzeggen. Dit kun je doen via Eversports. Ben je te laat, dan volstaat in nood een app bericht aan 06-24771145.

What else should I know of?

In het pand is rust geboden gezien de vele behandelingen die gelijktijdig met de Yogalessen worden aangeboden. Wees daarom zachtjes bij binnenkomst en vertrek.