Proud personal training is one of the most popular venues in Utrecht and offers plenty of options. You can reach the Proud personal training team either by telephone on +31 0681089878 or by e-mail on bo-oo1@live.com. 

Contact

Ratings

4.9
130 ratings, 26 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.7
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a month ago

1 woord top, er bestaat niemand die zo goed les geeft als BO.

2 months ago

Rajs

2 months ago

het was een hele leuke en intensieve les!

Questions and Answers

What should I know of the first visit?

Schaf via Eversports een tegoed aan, plan jezelf in bij een van de lessen zodat wij weten dat je komt. Iedere les is geschikt voor zowel beginners als gevorderde. Neem een handschoen, sportkleding en wat te drinken mee. De eerste lessen hebben wij handschoenen en scheenbeschermers te leen.

Het handigste is als je omgekleed aankomt we hebben geen kleedkamers, wel een toilet die groot genoeg is om even om te kleden.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

De boks handschoenen en scheenbeschermers kun je de eerste keren lenen. Na een paar lessen is het aan te raden om eigen spullen aan te schaffen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Meld je af via Eversports dan weten wij hoeveel personen er komen. Als je een moment hebt dat beter uit komt plan je je opnieuw in

What else should I know of?

Jeugd Alleen de eerste les is het toegestaan om te kijken als ouder of verzorger. Hierna zullen er ‘kijk lessen’ zijn dit zal tijdig aangegeven worden.

De leden kunnen de eerste keren spullen lenen, maar na een paar lessen moeten eigen spullen, handschoenen en scheenbeschermers moeten worden aangeschaft zodat de leen spullen beschikbaar blijven voor de nieuwe leden.

Kan ik als beginner deelnemen met alle lessen? Ja er wordt rekening gehouden met het verschil in niveau, we kunnen tijdens elke les de oefeningen zo aanpassen dat het leuk is voor beginners en gevorderden.

Kan ik aan de balie betalen? Nee je kunt alles aanschaffen via de app Eversports, ook proeflessen en drankjes.

Hoe werkt het met personal training? Personal training gaat niet via de app Eversports, voor meer informatie over personal training kun je contact opnemen via de mail of whatsapp.

Maken jullie ook voedingsschema’s? Wij hebben zijn geen standaard voedingsschema’s. Wel kunnen we een afspraak maken voor een voedingsschema op maat. Hiervoor heb ik al je gegevens nodig en hierna help ik met het opstellen van een persoonlijk voedingsschema.