De lessen van Pilatesnl in Deurne worden gegeven bij sportcentrum Ames op de Energieweg, de lessen in Helmond worden gegeven bij de Fysioclub op de Kromme Steenweg. Op beide locaties is er een nauwe samenwerking met fysiotherapeuten en fitnessinstructeurs. In Deurne zijn de volgende faciliteiten aanwezig: horeca, kleedlokaal met douches, parkeerplaatsen en een combicontract met Ames Deurne. In Helmond zijn er minder parkeerplaatsen, en is er helaas ook geen horeca, wel is er een korting voor alle leden van de Fysioclub.

show more

Contact

Ratings

4.9
60 ratings, 12 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
6 months ago

yvonne d

8 months ago

hele fijne lessen. Wel prijzig, maar de sfeer en de baat die ik bij de lessen heb maken erg veel goed.

a year ago

gezellig

About the Team

In 2017 is Pilatesnl in Deurne opgericht door Roos Jegerings. Na jarenlang actief te zijn geweest in de fitnesswereld als groepslesinstructeur was er behoefte aan meer diepgang, dit vond ze in Pilates. In samenwerking met Ames Deurne groeide Pilatesnl al snel uit tot een begrip in Deurne, en was er behoefte aan uitbreiding, wat ze vond in een samenwerking met de Fysioclub in Helmond. Roos neemt de lessen in Deurne voor een groot deel voor haar rekening, in Helmond is dat Nicole Leenders.

show more

Questions and Answers

Why should I visit PilatesNL?

Bij Pilatesnl kun je niet alleen terecht voor wekelijkse groepslessen, maar is er ook een ruim aanbod in cursussen. Denk hierbij aan: Pilates voor beginners, Pilates Rugfit, Pilatesflex en Powerpilates. Ook wordt er zwangerschapspilates aangeboden.

What should I know of the first visit?

Wanneer je voor het eerst komt, kun je je in Deurne melden bij de infobali, terwijl je in Helmond gewoon naar het fysiogedeelte op de eerste verdieping kunt komen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Materialen zijn aanwezig. Zorg zelf voor makkelijk zittende kleding en een flesje water. Een eigen matje mag uiteraard ook altijd. De les wordt gegeven op blote voeten of sokken.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Wanneer je onverhoopt niet kunt komen nadat je je aangemeld hebt, stuur mij dan even een mailtje op info@pilatesnl.nl, ik zal je dan vertellen wat je kunt doen.

What else should I know of?

Pilates is een les die geschikt is voor jong en oud, man en vrouw, gevorderd of beginner. Iedereen kan op zijn niveau meedoen met de les. Laat je niet tegenhouden door je eigen waarheden als: ' ik ben te stijf' , of : ' ik kan dat niet' , iedereen kan Pilates doen....