Personalsport4you, Personal training, bootcamp, en de Fundamentals (coaching en voeding) De personal training wordt bij Rewind gegeven. de bootcamp hebben we verschillende locaties door heel Zwolle heen. Er zijn veel verschillende trainers waardoor ze je kunnen verzekeren dat de lessen door gaan. De groepen zijn niet al te groot en het is voornamelijk sportieve fun wat je krijgt bij de lessen. Ze zien vaak dat mensen eerst een betere conditie willen hebben voordat ze met groepslessen aansluiten. Daarvoor kun je 3 maanden een personal training traject nemen.

In deze 12 weken gaan ze The Fundamentels met je door. Een reset van je lichaam en mind set. Ze beginnen met een analyse en maken daarop een plan van wat er mogelijk is. Hierbij passen ze verschillende modellen toe die zich meerdere keren hebben bewezen! Ze hebben elke maand een meet moment waarop ze strak alles bijhouden van hoe het gaat. Ook kijken ze online met je mee naar je voedingsinname.

Neem contact op via personalsport4you@gmail.com of bel even naar 0623000652.

show more

Contact

Ratings

4.9
30 ratings, 6 reviews
 • Room quality
  4.7
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
a month ago

Heel tevreden!

3 months ago

goed

a year ago

Toffe uitlaatklep, verstand op nul en gaan

About the Team

Bart Eggink eigenaar van Personalsport4you. Na 8 jaar in verschillende sport voeding en gedrag organisaties gewerkt te hebben, heeft hij een programma geschreven waarvan hij zag wat werkte. Ze geven met zijn zessen les, zodat de training altijd door kan gaan.

We are all winners

show more

Questions and Answers

Why should I visit Personalsport4you & Outdoorgym Zwolle?

Verschillend aanbod op ieders niveau en lichtelijk uitdagend. elke training is iets nieuws. Een team van verschillende specialisme, leuke gezellige deelnemers die gewoon even een uurtje willen bewegen.

What should I know of the first visit?

Een goed humeur, flesje water, en sportkleding. Ze helpen je de training heen. Bij een intake gesprek hebben we geen sportkleding nodig.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hoeft geen eigen materiaal mee te nemen. Elke trainer heeft verschillende materialen die tijd tot tijd worden gewisseld. Bij de Personal training hoef je alleen je sportkleding mee te nemen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Wanneer je niet kan komen voor bootcamp lessen stuur dan even een berichtje. Het kan gebeuren. Voor personal training hanteren ze 24 uur van te voren de afzegging. Dit doordat ze een locatie huren.

What else should I know of?

Het is ook altijd mogelijk om een vriend of vriendin, collega, buurman of vrouw mee te nemen. Dit is eenmalig dat deze persoon kan mee doen met de groepslessen. Mocht je nou nog meer informatie willen hebben. bel dan even op 0623000652 of stuur een mailtje naar personalsport4you@gmail.com