Personal Fitness NL Bemmel

Wij staan voor jouw 'Personal Fitness', voor jouw 'Persoonlijke Gezondheid'. Dat doen we voor jou én voor alle mensen die willen werken aan hun persoonlijke doelen.

Wil je afvallen? Sterker worden? Fysieke of mentale klachten verminderen of meer weerstand opbouwen? Wij kunnen je helpen!

Onze Fit for Life methode bewijst zich jaar in jaar uit. Reeds 15.000 mensen In Nederland behaalden hun doelstellingen voor de volle 100% en ontpopte zich tot een betere versie van zichzelf.

Ben jij benieuwd hoe we jou ook gegarandeerd gaan helpen? Neem dan contact op met ons en laat je vertellen over de mogelijkheden.

Bij ons kan je terecht voor: -Personal Training en Coaching -Small Group Trainingen 4-6 personen -DUO Personal Trainingen -Boksen/Boxing Fit -Voedingsadvies en consult -Open Trainingen/HIIT Trainingen/Tabata Trainingen/Circuit Trainingen

show more

Contact

Ratings

4.8
74 ratings, 15 reviews
 • Room quality
  4.7
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.7
 • Price performance
  4.7
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
2 months ago

Prima

4 months ago

top

8 months ago

goede begeleiding

About the Team

De trainers/coaches van Personal Fitness NL Bemmel zijn ervaren en gecertificeerd op het gebied van personal trainingen, lifestyle coaching, mentale coaching, voedingsadviezen en coaching, ervaren bokstrainers en groepsles instructeurs. Door onze eigen sportachtergrond, snappen wij waar het lichamelijk en mentaal om gaat. Onze trainers geven altijd resultaat!

show more

Questions and Answers

Why should I visit Personal Fitness NL Bemmel?

Personal Fitness NL Bemmel is een unieke sportschool waar alle trainingen, mentale coaching en voedingsadviezen op elke persoon apart wordt afgestemd. Dit doen wij na een uitgebreid intake gesprek en een gezondheidscheck om het vertrekpunt te bepalen. Alle trainingen worden apart gepland gedurende de periode van de afgesproken looptijd. Deze kan variëren van 13 weken/3maanden tot 52 weken/12 maanden. Onze trainers zijn ervaren en hebben allemaal een sportachtergrond op topsport niveau, hebben allemaal opleidingen en ervaring op mentaal en psychologisch gebied en zijn goed opgeleide coaches op het gebied van voeding. Daarom garanderen wij altijd resultaat!

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hoeft naast makkelijk zittende sportkleding, schone sportschoenen en een flesje water niets mee te nemen naar de trainingen. Alle materialen zijn aanwezig. Kom je om te boksen? Dan is het na verloop van tijd fijn als je je eigen bokshandschoenen en bandage hebt. Deze zijn verkrijgbaar in de studio.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Binnen de abonnementen heb je de mogelijkheid om gedurende de looptijd lessen in te halen. Ga je met vakantie of kan je een keer niet geen probleem, plan je daarna 2 trainingen in een week. Annuleren van een les voor Personal Trainingen en Personal Team Trainingen kan tot 24 uur van te voren, lukt het niet binnen deze termijn is deze les niet meer in te halen. Uiteraard sturen wij wel het voedingsadvies.

Voor het boksen en de open trainingen is afmelden 3 uur van te voren verplicht, lukt het niet binnen deze termijn is deze les niet meer in te halen binnen de looptijd van het abonnement.

What else should I know of?

Belangrijk is dat je jezelf bent en je plezier hebt in wat je doet. Laten we samen werken in wat jij wil bereiken. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen identiteit!