Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here

About us

Welkom bij The Outdoor Gym Zwolle Korte effectieve trainingen in de buitenlucht om snel fit te worden. Effectief je lichaam omtoveren en je doelen te behalen aan de hand van training, coaching en voeding dankzij The Outdoor Gym Zwolle. We hebben verschillende buitensport lessen die aansluiten op jouw behoefte. Zie website. Mocht je graag bij ons in de whatsapp groep komen voor de nieuwste weetjes https://chat.whatsapp.com/FO2UevbsWIlApvhKoELEAf Neem contact op via outdoorgymzwolle@gmail.com of bel even naar 0623000652.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Marsweg 10, 8013 PD Zwolle

Reviews

rating

4.8

7 reviews

Room Quality

4.6

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

4.7

Atmosphere

4.9

Price Performance

4.9

Ellie

a year ago

Super leuke bootcamp, erg van genoten, was wel behoorlijk door peezen. Helaas 4 dagen fixe spierpijn gehad, dag 2 was verschrikkelijk. Ik raad je deze bootcamp alleen aan als je ervoor al voldoende gesport hebt ;-)


Marit

a year ago

Heel tevreden!


Fatima

a year ago

goed


Jolande

2 years ago

Toffe uitlaatklep, verstand op nul en gaan


Further helpful information

About the Team

Wij van outdoor gym Zwolle, Willen gewoon super lessen neerzetten waarbij je met een glimlach en een voldaan gevoel hebt van de training.

Frequently Asked Questions

Verschillend aanbod op ieders niveau en lichtelijk uitdagend. elke training is iets nieuws. Een team van verschillende specialisme, leuke gezellige deelnemers die gewoon even een uurtje willen bewegen.
Een goed humeur, flesje water, en sportkleding. Ze helpen je de training heen. Bij een intake gesprek hebben we geen sportkleding nodig.
Je hoeft geen eigen materiaal mee te nemen. Elke trainer heeft verschillende materialen die tijd tot tijd worden gewisseld. Bij de Personal training hoef je alleen je sportkleding mee te nemen.
Wanneer je niet kan komen voor bootcamp lessen stuur dan even een berichtje. Het kan gebeuren. Voor personal training hanteren ze 24 uur van te voren de afzegging. Dit doordat ze een locatie huren.
Het is ook altijd mogelijk om een vriend of vriendin, collega, buurman of vrouw mee te nemen. Dit is eenmalig dat deze persoon kan mee doen met de groepslessen. Mocht je nou nog meer informatie willen hebben. bel dan even op 0623000652 of stuur een mailtje naar personalsport4you@gmail.com

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here