Welkom bij

The Outdoor Gym Zwolle

Korte effectieve trainingen in de buitenlucht om snel fit te worden. Effectief je lichaam omtoveren en je doelen te behalen aan de hand van training, coaching en voeding dankzij The Outdoor Gym Zwolle.

We hebben verschillende buitensport lessen die aansluiten op jouw behoefte. Zie website.

Mocht je graag bij ons in de whatsapp groep komen voor de nieuwste weetjes https://chat.whatsapp.com/FO2UevbsWIlApvhKoELEAf

Neem contact op via outdoorgymzwolle@gmail.com of bel even naar 0623000652.

show more

Contact

Ratings

4.8
35 ratings, 7 reviews
 • Room quality
  4.6
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.7
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
8 months ago

Super leuke bootcamp, erg van genoten, was wel behoorlijk door peezen. Helaas 4 dagen fixe spierpijn gehad, dag 2 was verschrikkelijk. Ik raad je deze bootcamp alleen aan als je ervoor al voldoende gesport hebt ;-)

a year ago

Heel tevreden!

a year ago

goed

About the Team

Wij van outdoor gym Zwolle, Willen gewoon super lessen neerzetten waarbij je met een glimlach en een voldaan gevoel hebt van de training.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Outdoor Gym Zwolle?

Verschillend aanbod op ieders niveau en lichtelijk uitdagend. elke training is iets nieuws. Een team van verschillende specialisme, leuke gezellige deelnemers die gewoon even een uurtje willen bewegen.

What should I know of the first visit?

Een goed humeur, flesje water, en sportkleding. Ze helpen je de training heen. Bij een intake gesprek hebben we geen sportkleding nodig.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Je hoeft geen eigen materiaal mee te nemen. Elke trainer heeft verschillende materialen die tijd tot tijd worden gewisseld. Bij de Personal training hoef je alleen je sportkleding mee te nemen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Wanneer je niet kan komen voor bootcamp lessen stuur dan even een berichtje. Het kan gebeuren. Voor personal training hanteren ze 24 uur van te voren de afzegging. Dit doordat ze een locatie huren.

What else should I know of?

Het is ook altijd mogelijk om een vriend of vriendin, collega, buurman of vrouw mee te nemen. Dit is eenmalig dat deze persoon kan mee doen met de groepslessen. Mocht je nou nog meer informatie willen hebben. bel dan even op 0623000652 of stuur een mailtje naar personalsport4you@gmail.com