OOHM RAAKT JE, LAAT JE PUUR ZIJN EN BIEDT RUIMTE VOOR INSPIRATIE Een plek voor ontspanning en rust in een prachtige omgeving. Hier hoeft even niets, maar er kan wel veel. Van een yogales, heerlijke massage, inspirerende workshop, beauty behandeling met pure producten tot een wandeling op het eeuwenoude landgoed. Ook bieden we inspirerende praktijk- en vergaderruimtes te huur aan. Een plek waar je je bewustzijn kan vergroten, waar je het leven mag vieren en jezelf kan voeden. Een vergaderlocatie en community, met verschillende holistische specialisten, waar je kan thuiskomen in de grootste zin van het woord.

show more

Contact

Make inquiry

Here you can easily contact OOHM BV to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Ratings

4.6
45 ratings, 9 reviews
 • Room quality
  4.7
 • Friendliness & service
  4.7
 • Cleanliness
  4.4
 • Price performance
  4.6
 • Atmosphere
  4.7

Give your opinion!

Publish review
4 months ago

Spot On

4 months ago

Práchtige locatie en sfeervolle ruimtes

4 months ago

Prachtige plek. Feelgood en fijne yoga!

About the Team

Oohm is een centrum voor puur ZIJN, een plek voor verdieping in verschillende vormen. Wij bieden yoga en meditatie, en verhuren vergader- en praktijkruimtes aan holistische specialisten. Dit is de ultieme plek om dichterbij jezelf te komen, want Oohm raakt je in je kern. We zijn trots op wat we mogen aanbieden in zo’n bijzonder gebouw, midden in de natuur. Deze plek heeft een magische aantrekkingskracht op mensen die graag wandelen en mediteren. Mensen die dichtbij de natuur staan en de schoonheid van de verschillende seizoenen waarderen.

WIJ

Wij zijn meer dan collega’s die met elkaar werken. We houden stuk voor stuk van bewust leven, en staan open voor elkaars suggesties. Bij Oohm werken betekent ook aan jezelf werken, omdat je weet dat je jezelf altijd blijft ontwikkelen. We creëren hier een fijne (werk)plek voor onszelf en elkaar, en natuurlijk ook voor de gasten die we mogen ontvangen.

Bekijk ons team; https://oohm.nl/our-stories/

show more