About us

Only Happiness is ontstaan vanuit de basis intentie mensen lekkerder in hun vel te laten zitten. Als je tevreden bent met jezelf kan je dat ook zijn naar je omgeving. De naam “Only Happiness” is voortgekomen vanuit het perspectief dat juist niet alles in je leven zo geweldig hoeft te zijn. In onze huidige maatschappij is veel gericht is op de maak-, meet- en zichtbaarheid. De technologie is sneller dan ooit en we gebruiken als het kan 24/7 de spanwijdte van onze mind. Een prachtig tijdperk waarin veel gecreëerd en gemaakt wordt! Hierdoor belanden we nog wel eens in de illusie dat je pas gelukkig bent als het leven aan bepaalde voorwaarden voldoet. Hierdoor zijn we zo druk met het najagen van deze illusies en missen we wat voor onze neus zich afspeelt. Hierdoor worden we ontevreden, rusteloos, vermoeid en ziek. Only Happiness probeert je eraan te herinneren dat waar geluk zich altijd en overal zich bevind. Zelfs wanneer je het niet zo ervaart. Je hoeft er alleen maar bij stil te staan.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Voltastraat 33-4, 6902 PT Zevenaar

Reviews

rating

5.0

15 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Courtney

5 months ago

Proefles was super, meteen een abonnement afsluiten en gaan!


User headshot

Jolette

8 months ago

Prettige yogastudio met vakkundige docenten.


User headshot

Sissy

11 months ago

Sissy Verspeek


User headshot

Ellen

a year ago

zeer tevreden over alles


Further helpful information

About the Team

"No bullshit, just Yoga..." Het Only Happiness team bestaat uit diverse soorten docenten sommige met een flinke dosis aan ervaring, sommige vers van de pers. Yogadocentschap is voor ons geen baan, noch een hobby, het is een levenswijze. Ieder van ons vult op eigenwijze zijn of haar leven in met Yoga, meditatie of mindfulness. Yoga is voor ons net zo belangrijk als het nuttigen van voedsel of water. Vanuit deze basis geven we les. Dat maakt Only Happiness levendig, divers en kleurrijk!

Frequently Asked Questions

Je moet helemaal niks. Als je iemand bent die graag doet en ervaart, enigszins nieuwsgierig bent aangelegd en je houdt van bewegen en no bullshit, dan zijn wij de juiste Yogaschool om mee komen oefenen.
Be there 10 to 15 minutes before class, so you can drop all your questions. Bring your own yogamat, unless you've booked a try-out. Have a curious and friendly spirit and let go of big expectations.
Het Basis materiaal waarmee we werken zijn: een mat, riem en 2 yoga blokken. Voor je proefles(sen) of proefmaand is alles aanwezig. Verder kan je bij ons de Basis materialen huren, kopen in de studio of zelf meenemen. Dekens, kussens en bolsters zijn verder gratis beschikbaar in de studio.
Online verplaatsen binnen 3 uur voor aanvang van de les. Na de 3 uur komt de les te vervallen en dien je een nieuwe les aan te schaffen.
We are just people. Heb je haast? Houdt rekening met een respons tijd. Er zit een echt levend wezen achter de desktop die zijn of haar best doet je zo snel mogelijk te beantwoorden. Daarnaast is het altijd slim om de Algemene Voorwaarden en Huisregels op de website door te lezen. Verder zijn we dol op verbeterpunten én complimenten :) Dat geven we aan jullie tijdens een les, maar wij ontvangen ze ook graag!

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here