De zomerlocatie 't Wed is een prachtige plek om te trainen. Gelegen in de duinen van Haarlem bij een meertje. Alles om lekker te kunnen trainen in de natuur is aanwezig; zand, heuvels en water waardoor het heerlijk is om op je blote voeten te trainen (maar dit hoeft natuurlijk niet) . Op deze locatie worden de trainingen gegeven in de zomermaanden en in de winter op zondagmorgen.

In de wintermaanden trainen we in de avonden op een parkeerplaats bij het gemeentehuis van Overveen. Goed verlicht , op asfalt kun je hier heerlijk veilig autovrij trainen. In de wintermaanden dien je een matje mee te nemen zodat je op de grond kunt trainen. Ook deze locatie in omringd door bomen en natuur zodat je heerlijk in de buitenlucht kunt sporten.

show more

Contact

Ratings

5
40 ratings, 8 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
6 days ago

Jasper

13 days ago

Heerlijke trainingen, in een van de mooiste gebieden. En natuurlijk een hele gezellige groep.

a month ago

Beste workout van Haarlem e.o. op een top lokatie met een gemotiveerde trainer en groep. Nu al ruim een jaar aan het sporten.

About the Team

Mijn naam is Pascal Kuhlman en in 2011 begonnen met New Level Bootcamp. Ik wilde een bedrijf opzetten waar men heeerlijk kan trainen op zijn eigen nivo met ruimte voor individuele aandacht en waar ruimte is voor een humor. Zweten met een glimlach! Vanuit mijn werk als brandweer instructeur fysieke en mentale vaardigheden (sinds 2002) heb ik enorm veel ervaring als conditietrainer opgedaan en in het begeleiden van mensen. Alles wat kan helpen om de conditie te verhogen en werkt pas ik toe in de trainingen.

Alle trainers die de trainingen geven zijn gediplomeerd en hebben veel ervaring in het geven van conditietrainingen. Kom het gewoon eens gratis proberen en ontdek hoe trainen ook kan zijn, leuk en intensief maar zonder geschreeuw.

Tot snel tot bootcamp!

show more