Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here

About us

YOGA & PILATES Voel je thuis, een moment voor jezelf. Aan de mooiste gracht van Leiden. Namasté.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Herengracht 8, 2312 LD Leiden

Reviews

rating

4.9

53 reviews

Room Quality

4.9

Friendliness & Service

4.9

Cleanliness

4.9

Atmosphere

5.0

Price Performance

4.8

Astrid

5 months ago

Fijne sfeer


Vorname

6 months ago

Prettige sfeer, mooie ruimte en goede les!


Eva

6 months ago

Goede variatie, fijne (online) lessen!


Karen

8 months ago

Erg fijne, ‘warme’, knusse studio, relaxte sfeer, heerlijke thee, en goede yogi’s met goede lessen yoga.


Further helpful information

About the Team

Een hecht team, een bewuste keuze. Wij geven geen les aan groepen, maar aan mensen in groepen. Persoonlijke aandacht, wij leren je graag kennen.

Frequently Asked Questions

Midden in de stad, een oase aan rust: welkom bij Namasté Leiden! Vijf jaar geleden begonnen wij aan de mooiste gracht van Leiden met het geven van Yoga & Pilateslessen en bieden wij hier inmiddels meer dan 30 lessen en workshops per week aan. In onze gezellige lounge staat de Pukka thee altijd voor je klaar. De ruime serene zaal, met uitzicht op de gracht, zorgt ervoor dat je heerlijk kunt genieten van een momentje voor jezelf.
De studio is 15 minuten voor de les open en dan staat de thee voor je klaar.
I.v.m. de huidige Corona Maatregelen vragen we je om zelf een yogamatje of een handdoek mee te nemen, die je op onze mat kunt plaatsen.
Kosteloos afmelden kan je zelf doen in de app tot 2 uur voor de les. Lukt dat niet? Dan kun je ons natuurlijk altijd een mailtje sturen: info@namastebodymind.nl
Corona-maatregelen per 6 november 2021 Het zal je niet ontgaan zijn, de regels rondom de Corona-maatregelen worden weer aangescherpt in de strijd tegen het oplaaiende virus. Daarom gelden vanaf zaterdag 6 november de volgende regels bij ons in de studio's: · Je geldige QR-code wordt gescand aan de balie. · Je hoeft geen mondkapje op. · Er geldt geen maximum aantal personen per groep of ruimte. · Wellicht overbodig: maar ben je verkouden, voel je je niet lekker en/of heb je koorts dan blijf je thuis (en dan hebben we gelukkig nog onze online/livestream lessen!) Uiteraard zorgen wij ervoor dat er in de ruimtes voldoende afstand gehouden kan worden en frisse lucht aanwezig is. Lessen bij Namasté Keuze uit meer dan 30 lessen en workshops per week. Van actieve en dynamische yogalessen tot meer ontspannen en meditatieve vormen. Je mag met je abonnement alle lessen volgen die je wilt, ook bij onze vestiging in Voorhout (Namasté Body & Mind | Bollenstreek). En lukt het niet om naar de studio's te komen? Dan bieden we ook lessen aan als livestream en online.

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here