Hier kun je begeleiding krijgen in de 3 domeinen: voeding, (fysieke)training & ontwikkeling. Dit doen ze door gebruik te maken van vele principes, onderbouwde theorieën en eigen praktische ervaring. Het aanbod is als volgt:

 • Personal Training, zowel 1:1 begeleiding als 1:2
 • Groepstraining (CrossBox & Olympisch Gewichtheffen)
 • Meting (a.d.v. 12-punts huidplooimeting, vragenlijst afkomstig uit het functionele geneeskunde + allerlei andere testen om het beste beeld te schetsen van jouw beginsituatie)

Met passie en inzet is hun doel om jou autonoom/autonomer te maken!

show more

Contact

Reviews

4.8
5 ratings, 1 Review
 • Room quality
  4
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
7 months ago

Rafid is knowledgeable and a great motivator. 2 new PR’s again this week!

About the Team

"Mijn naam is Rafid Migdad. Ik ben 23 jaar. Vrijwel mijn hele leven heeft sport- en bewegen een positieve bijdrage geleverd aan mijn ontwikkeling. Dit motiveert mij om het door te willen geven aan anderen. Dus na een aantal jaren kan ik zeggen dat ik de juiste keuze heb gemaakt: werken met mensen in combinatie met sport.

Momenteel volg ik de opleiding Psychomotorische Therapie- en Bewegingsagogie aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. De kennis en ervaring die ik tijdens mijn vorige opleiding heb opgedaan, de cursussen die ik heb gevolg en de bevindingen van mijn vervolgopleiding pas ik het hele pakket toe om het beste uit jezelf te halen.

Nu weet ik hoe belangrijk het is om vast te houden aan datgene wat je wil, daarom wil ik iedereen aanmoedigen om een doel te hebben."

show more

Questions and Answers

Why should I visit Movere?

Door gebruik te maken van vele principes, kennis, (praktische)ervaring en onderbouwde theorieën proberen zij het beste uit jou te halen! Hiernaast vinden zij dat hun passie en inzet erbij helpt om het hierboven genoemde te bewerkstelligen.

What should I know of the first visit?

Zij zitten in de Basic-Fit Assen aan de Nijverheidsweg 1. Neem altijd een handdoek en bidon mee. Het is handig om een handdoek mee te nemen want de kans is groot dat je gaat zweten! Daarnaast is het zeer belangrijk dat je je vochtbalans op peil houdt, zowel tijdens als na je training.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Materialen zijn op de locatie aanwezig. We maken gebruik van halters, machines en andere diverse materialen om jouw gestelde doelen te behalen. Uiteraard heb je wel sportschoenen nodig en een extra handdoek mocht je willen douchen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Wanneer je geboekt heb maar je kan helaas toch niet komen, dan kun je afzeggen maar dit dient 24 uur van te voren worden gedaan via de telefoon (alleen bellen) of via de mail.

What else should I know of?

Verder hoef je niks te weten. Als de visie je aanspreekt of als je sceptisch bent, nodigen zij je van harte uit om een proefles of adviesgesprek te nemen om te ervaren wat zij je kunnen bieden.