Movement Amsterdam - Chris Hettinga

Of je nu sterker wilt worden, aan je conditie wilt werken of streeft naar een gezondere leefstijl voor lichaam en geest: met de lessen en trainingen van Chris (her)ontdek je het plezier in bewegen. Met zijn jarenlange ervaring als personal trainer, yogadocent en zijn kennis over mobiliteit weet hij jou op een speelse en unieke manier uit te dagen. De combinatie van kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie en ontspanning zorgt ervoor dat elke les weer anders is en na afloop voel jij je helemaal voldaan.

Of je nu een beginnende sporter of ervaren yogi bent, iedereen is welkom in de (online) lessen van Chris.

show more

Social Media

Contact

Ratings

5
49 ratings, 10 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
5 months ago

Chris provided a true in-studio experience online. I particularly enjoyed the guidance while we practiced mobility movements. This allowed for me to understand why we are doing this or that. Recommend.

6 months ago

Chris is mijn favo trainer ooit! Het is bizar hoe ik met zijn vaak kleine duidelijke oefeningen zoveel progressie in mijn lichaam voel. Ik merk dat ik sinds zijn lessen veel bewuster ben van al mijn lichaamsdelen en deze ook flexibel en gecontroleerd kan bewegen. Ik zie het als een soort onderhoud van mijn lichaam, met de lessen word ik niet stijf en stroef! Thanks !!!

9 months ago

Was een hele fijne les!! aanrader. Goed begin van de dag :)

About the Team

Met zijn jarenlange ervaring als personal trainer en yoga teacher en zijn kennis over beweging en het menselijk lichaam, is Chris de uitgelezen persoon als het gaat om plezier in bewegen.

Mobiliteit is een belangrijk onderdeel in de filosofie van Chris en dat zie je terug in zijn lessen. Hij zorgt ervoor dat je allerlei nieuwe manieren van bewegen ontdekt en motiveert jou op een leuke manier om het beste uit jezelf te halen. Niet voor niets dat al zijn lessen razend populair zijn!

show more

Questions and Answers

Why should I visit Movement Amsterdam - Chris Hettinga?

De lessen van Chris zijn uniek, speels en voor iedereen toegankelijk. Verwacht niet de standaard work-outs, maar juist originele lessen die ervoor zorgen dat je jouw uithoudingsvermogen, kracht en mobiliteit verbetert. Na zijn lessen voel jij je voldaan en klaar voor de dag!

What should I know of the first visit?

Het is handig als jij voorafgaand aan de les aangeeft of je last hebt van bepaalde blessures of als je zwanger bent. Dan kan Chris daar rekening mee houden.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Deze lessen zijn online te volgen. Voor elke les is het sowieso handig als je een (sport)matje hebt en per les verschilt het of je nog aanvullende props nodig hebt.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Stuur Chris even een prive-berichtje als je door overmacht niet bij mijn les kan zijn. Dan kijken jullie samen hoe dat zo goed mogelijk opgelost kan worden.

What else should I know of?

Twijfel je of je mee kan doen? Geen zorgen! Iedereen is welkom, of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of een gezondere leefstijl wilt aannemen. Met de verschillende lessen laat Chris je zien hoe leuk het is om samen te werken aan het versterken van je lichaam en geest.