Ontdek bij MOVE//West je favoriete workout.

Hier kan je terecht voor een happy, healthy lifestyle. ESSENTRICS is de huis-workout van MOVE//West – iedere dag staan er een aantal Essentrics-lessen op het rooster.

Naast dat Essentrics een effectieve workout is, is het ook een conditie-training voor onder meer hardlopers en bootcampers. Door deze workout is je lichaam weer snel in vorm en krijg je meer vrijheid om te bewegen.

Bij MOVE//West geven de docenten ook lessen die gericht zijn op hardlopers en buitensporters, zwangere vrouwen en mensen die na blessures weer willen starten met sporten.

MOVE//West is ook het Europese centrum voor de ESSENTRICS-docentenopleidingen.

Een aanvraag doen

Hier kan je MOVE // West eenvoudig contacteren, je vragen stellen of een boekingsaanvraag sturen. Wil je graag teruggebeld worden, vul dan ook je telefoonnummer in.

Reviews

4.9
10 Reviews, 2 Recenties
 • Ruimte kwaliteit
  5
 • Vriendelijkheid & service
  5
 • Hygiëne
  5
 • Prijs/kwaliteit
  4.5
 • Sfeer
  5

Geef je mening!

Recensie schrijven
3 jaar geleden

Hele mooie locatie en goede begeleiding. De lessen zijn superleuk en professioneel. Voor Essentrics zijn ze hier de beste!

3 jaar geleden

Move // West heeft een mooie locatie in het Westerpark. Ik heb hier Essentrics gedaan, omdat ik wat last van had van blessures door hardlopen. Dit was zeker een goede move ;) De zalen zijn fijn en de essentrics les was uitdagend.