Mirror Centre is een toonaangevende locatie in Amsterdam-Oost waar wordt gefocust op persoonlijke ontwikkeling door middel van body en mind gerelateerde activiteiten. Een gezonde en bewuste leefstijl staan centraal en geven handvaten om de verbinding aan te gaan met jezelf en anderen.

Naast de vaste activiteiten worden er dagelijks workshops, lezingen en andere events georganiseerd. Alles speelt zich af onder één dak en dit maakt dat er voor iedereen wat wils is!

show more

Contact

Make inquiry

Here you can easily contact Mirror Centre to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Ratings

4.8
10 ratings, 2 reviews
 • Room quality
  4.5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
7 months ago

1ste keer geweest, fijne sfeer!

8 months ago

Goed!

About the Team

Het Mirror Team bestaat uit een diverse mix van mensen. Door het scala aan activiteiten en de frequentie hiervan worden er wekelijks nieuwe gezichten verwelkomt in het Mirror Centre. De vaste aanspreekpunten zijn de zusjes Huiberts; Simone, Tamara en Marcia. Het Mirror Centre is opgericht door hun vader en zij hebben het stokje van hem overgenomen. Hun aanwezigheid maakt het Mirror Centre wat het is.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Mirror Centre?

Mirror Centre onderscheid zich van soortgelijke initiatieven door een divers aanbod onder één dak aan te bieden. Het inspelen op verschillende behoeften en het individu de kans geven om bij aankomst een keuze te maken uit gevoel. "Waar heb ik vandaag zin in". Dit kan alle kanten op, van dans tot zel

What should I know of the first visit?

Als je voor het eerst bij Mirror Centre komt, neem dan vooral de ruimte, de planten, de relaxte sfeer en de de aangename lichtval in je op. Het pand is ruim met 9 zalen en twee lounges, verdwaal in het pand en laat je verwelkomen door de twee huiskatten: Pierre en Francois.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Afhankelijk van waar je aan meedoet, dien je wel of geen materialen mee te nemen. Dit wordt gecommuniceerd door de organisator van de activiteit. Als het gaat om terugkerende activiteit, dan zijn de nodige materialen beschikbaar.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Als je verhindert bent en helaas niet meer kan deelnemen aan de activiteit waar je je voor hebt opgegeven, dan raden wij je aan om contact op te nemen met het Mirror Centre.

What else should I know of?

Mirror Centre is een fijne plek waar altijd ruimte is voor zelfontwikkeling. Het Mirror Team ontvangt je met open armen en kijkt graag samen met jou naar welke activiteiten het best bij jou passen. Waar je ook naar opzoek bent, er wordt samen naar jouw behoeften gekeken. Laat je vooral inspireren!