MindfulnessInMotion is een centrum voor Mindfulness, Yoga en Bewustwording.

De ruimte is gelegen in de Burgermeesterswijk in Arnhem Noord en bevindt zich in de tot Gezondheidscentrum Gulden Hart omgebouwde vormalige Heilig Hart Kerk. De ruimte is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien zodat je je helemaal op je gemak en thuis kunt voelen. Je kan hier Mindfulnesstrainingen, Compassietrainingen, Yogalessen in verschillende stijlen en andere inspirerende trainingen op het gebied van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling volgen. Er zijn lessen voor kinderen, jongeren en volwassenen.

show more

Contact

Ratings

5
5 ratings, 1 Review
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
9 months ago

Top

About the Team

De trainers en docenten zijn vakkundig, enthousiast en betrokken. Ze werken allemaal vanuit hun eigen expertise en vinden samenwerking belangrijk. Denkend vanuit de behoefte van de klant helpen ze jou om de les, training of individuele begeleiding te vinden, die bij jou het beste past. De docenten hebben naast het vakgebied waarin ze werken zoals bijvoorbeeld mindfulness of yoga ook een professionele achtergrond met de doelgroep waarmee ze werken. Zo zijn bijvoorbeeld onze docenten die lessen geven voor kinderen en jongeren ook opgeleid als orthopedagoog en/of leerkracht in het reguliere onderwijs. Daarmee willen zij optimale kwaliteit en competentie bieden.

show more

Questions and Answers

Why should I visit MindfulnessInMotion?

Het aanbod is voor kinderen, jongeren en volwassenen. De trainers zijn goed opgeleid in het vak dat ze geven en ervaren en opgeleid met de groep aan wie ze les geven. De ruimte bevindt zich op een prachtige lokatie in een oude, sfeervool en hoogwaardig ingerichte verbouwde kerk.

What should I know of the first visit?

Je kunt voor de kerk of in de omliggende straten gratis parkeren. Als je de kerk binnen loopt, loop je de trap omhoog en op de eerste verdieping vind je de ruimte van MindfulnessInMotion. Er is ook een lift in het gebouw aanwezig.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Alle materialen, die gebruikt worden zoals yogamatten, kussens, dekens, meditaitematjes zijn aanwezig. Er wordt gewerkt met hoogwaardige, mooie materialen omdat comfort, gemak en kwaliteit belangrijk zijn.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Als je geboekt hebt en toch niet kunt komen neem dan aub contact op met Sabine Stückmann 06-43020228 info@mindfulnessinmotion.nl. Een email sturen heeft de voorkeur.

What else should I know of?

Je bent altijd welkom voor een proefles. Neem daarvoor wel contact op met de betreffende docent. Als je vragen hebt, aarzel niet om te bellen of te mailen.