Mindful in Motion trainingen Personal en Small Group

Aerial yoga Aerial yoga een training die zorgt voor een echte verbinding tussen lichaam en geest. Door gecontroleerde bewegingen met behulp van een speciaal ontworpen hangmat, wordt uw zintuiglijk bewustzijn verhoogd. Dit is vooral handig voor mensen in de door technologie aangedreven wereld van vandaag. In een wereld waar frisse lucht en activiteit plaats hebben gemaakt voor tablets en computerschermen, zijn mensen gestrest, ongezond en niet toegerust om met de dagelijkse beslommeringen om te gaan.

Met aerial Yoga gaan we terug naar de basis - met behulp van aerial yoga en ademhalinsyechnieken met als doel mensen actief en gezond te maken in zowel geest als lichaam. De bewegingen van de Happy Fliers Flow helpen ons om gezonde reacties en coping-mechanismen te ontwikkelen, weg van de moderne technologie.

Enkele van de voordelen van het beoefenen van Happy Fliers zijn:

 • Spinale decompressie

 • Verhoogde flexibiliteit

 • Verhoogde kracht in de kern en armen

 • Een verbinding tussen lichaam en geest

 • Grove en fijne motoriek bij schrijven (voor kinderen)

 • Betere houding

 • Cardio voordelen

 • Fysiek en mentaal uithoudingsvermogen

 • Emotioneel welzijn

 • Ontgifting door inversie

Power yoga Power yoga is een stijl waar kracht, actief en dynamiek voorop staan. Power yoga bestaat uit krachtige oefeningen die je continu herhaalt. Je leert vanuit verschillende ademhalingstechnieken hoe je ademhaling bijdraagt aan je lichamelijke inspanning. Door de herhaling van de krachtige oefeningen en je bewuste ademhaling, kom je in een fijne flow terecht. Power yoga maakt je sterker en leniger en je krijgt er een betere conditie van.

Ckakra yoga Chakra is een woord dat uit het Sanskriet komt en betekent letterlijk ‘wiel’. Een Chakra kan je je daarom voorstellen als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen, of in andere woorden, een ‘draaiend wiel van energie¨ Een reis door de chakra´s waarbij we verschillende asana´s innemen.

Yin Yoga Yin yoga is in Nederland inmiddels enorm populair. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. In eerste instantie zijn de houdingen bedoeld om langer in de Lotushouding te kunnen blijven mediteren, maar het is vooral fijne lichaamsbeweging voor wie een zittend beroep heeft.

Fitbounce DE manier om met al jouw spieren te werken, tot wel 1000 KCAL te verbranden . De basis is de ademhalingen en de mind body connectie om daarmee te springen en te ontdekken hoe Krachtig jij bent. Lichaamsgerichte oefeningen met o.a tabata style en Poweryoga intervallen. Wil jij werken aan het beste project waar jij aan mag werken? Jezelf??

Warme groet marieCke

show more

Contact

Ratings

4.8
20 ratings, 4 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  4.8
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
7 months ago

Fijn sporten met goeie begeleiding van Mariecke en Natascha.

8 months ago

Sfeervol, super trainingen en zo lekker voor je lichaam en geest

8 months ago

Het is een kleine ruimte, waar we maximaal met 6 personen onze workout kunnen doen., op 1,5 meter afstand van elkaar. Voor een sanitaire stop kun je er ook terecht☺️ Mariecke en Natascha zijn beide enthousiaste docenten. Helaas is het vanaf 2021 niet meer mogelijk een jaarabonnement te kopen.

About the Team

MarieCke Fransen Lifestyle Coaching & Mindfulness Trainer MBCT- & Vitaliteits Coaching Aerial Yoga & Power Yoga Taecher Voedingsdeskundige *Fitbounce Trainer

Natascha Kraaijenoord *Fitbounce Trainer

show more