Mijnfietstrainer biedt binnen- en buiten trainingen voor fietsers en triatleten op sportief recreatieve niveau. De binnen trainingen worden gegeven bij een sportschool in het centrum van Amersfoort. De buiten trainingen starten vanaf Driebergen-Zeist. Je gaat echt wat leren bij Mijnfietstrainer en je wordt fysiek uitgedaagd. Ze hebben dames en heren groepen én bieden meerdere niveau's (licht- tot vergevorderd). Techniek thema's bij het fietsen zijn: bochtentechniek, stuurhandeling, klimmen-dalen én we doen het nodige interval werk ter conditieverbetering zodat je goed voorbereid bent op je lange toertocht of cyclosportive. Bij de triatloncursussen is de techniek overwegend gericht op het zwemmen, het aanleren of het verbeteren van de borstcrawl techniek.

show more

Contact

Make inquiry

Here you can easily contact Mijnfietstrainer.nl to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Ratings

5
5 ratings, 1 Review
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
10 months ago

Goede training voor de serieuze fietser, helpt je de winter door.

About the Team

Eigenaar van Mijnfietstrainer.nl is Wouter Berendsen gepassioneerd triatleet / wielrenner. Al zijn hele leven geeft Wouter training, eerst als hockey trainer, vervolgens in de buiten sport (klimmen, mtb-en en skiën), de laatste 10 jaar heeft hij zich gespecialiseerd in fietsen en triathlon. Hij is gediplomeerd triathlon trainer III en runt naar Mijnfietstrainer ook een toeristisch bedrijf voor fietsers (Chalet Beyond). Het is erg gezellig met elkaar te trainen, je leert op een makkelijke manier veel andere sportliefhebbers kennen en het maakt de trainingen wat dynamischer. Het team bestaat verder uit Olaf Brouwers, Lex van Deijnen en Sybe van den Bos. Iedereen heeft zijn eigen ervaring maar deelt de waarden van Mijnfietstrainer, persoonlijk – progressie - plezier

show more

Questions and Answers

Why should I visit Mijnfietstrainer.nl?

Ze werken specifiek: één sport, te weten fietsen, triathlon of zwemmen. Deelnemers willen hun conditie verbeteren én wat leren. Meestal werken we in groepsvorm, maar je traint op jouw persoonlijk niveau én je krijgt individuele aandacht van de trainer; tips & tricks die je direct kan toepassen.

What should I know of the first visit?

De binnentrainingen zijn in de spinning ruimte van Health Club Amersfoort. Je traint op een spinning bike (pedalen spd mtb/toeclip). Deze ruimte bevindt zich op de 2e verdieping. De buitentrainingen zijn bij Hotel de Bergse Bossen in Driebergen. Zorg dat je fiets op orde is en dat je licht hebt.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Voor binnentrainingen staat er een spinning bike voor je klaar. Neem zelf uiteraard je fietskleding mee, passende schoenen, bidon en twee handdoeken. Bij de buiten trainingen fiets je op je eigen fiets.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Neem dan zo spoedig mogelijk contact op en dan zullen ze kijken, afhankelijk van wat je geboekt hebt en voor wanneer, of en welke alternatieven er zijn. Afmelden is wel gewenst zodat de trainer daar in ieder geval van op de hoogte is.

What else should I know of?

Op de site staat aardig wat informatie over wat je kan verwachten. Zie je dat niet staan stuur dan gerust een mailtje of neem telefonisch contact met hen op. Leuk om je persoonlijke vraag te horen.