Manifesta Tilburg creëert balans in jouw beweegroutine door middel van yoga, Pilates, aerobics & ademwerk Vanuit je eigen, vertrouwde plek worden er online small group trainingen aangeboden op het gebied van inspanning en ontspanning.

Bij Manifesta staat kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel! In kleine groepen of individueel, wordt gewerkt aan kracht, coördinatie, lenigheid en innerlijke rust.

Daarnaast biedt Manifesta verantwoord voedingsadvies aan voor een gezond, slank en fit lichaam.

show more

Contact

Reviews

5
15 ratings, 3 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
3 months ago

Superleuke lessen. Kleinschalig en gezellig. Tamara zorgt er voor dat je tot het uiterste gaat.

3 months ago

Manifesta en dus Tamara zijn de schop onder mijn kont die ik nodig heb! Het enthousiasme, de professionaliteit en betrokkenheid zijn voor mij de reden om zo'n 2 tot 3 uur in de week mijn hoofd leeg te maken en gas te geven, zoals Tamara dat zou zeggen. Met de small group trainingen en de online lessen is het aanbod van Manifesta divers en persoonlijk!

3 months ago

Tamara maakt van sporten een feestje! Leuke en afwisselende lessen in kleine groepjes. Een echte aanrader!!

About the Team

Tamara van Nunen Eigenaresse en trainer van Manifesta

Tamara van Nunen (20 maart 1981), eigenaresse en trainer van Manifesta Studiofitness en moeder van dochter Sjuul (2008) is sinds 1999 werkzaam in de fitnessbranche.

Zij is een echte allrounder op het gebied van groepsfitness en is een gediplomeerd docent in yoga, pilates, fitness en voeding.

Na de lerarenopleiding Gezondheidszorg & Welzijn heeft zij in 2007 haar diploma tot gewichtsconsulent gehaald en begeleidt sindsdien mensen succesvol naar een gezond en slank lichaam.

In 2010 kwam ze in aanraking met Reiki en heeft vervolgens haar certificaten behaald in Reiki I & II, intuïtieve ontwikkeling en verschillende opleidingen in yoga & meditatie.

Tamara is creatief, enthousiast, open, eerlijk en werkt vanuit het hart. Zij ziet vaak goed wat de ander nodig heeft en zorgt ervoor dat het doel van de klant behaald wordt.

show more