Licht op Yoga is een ruime en sfeervolle studio, in een karakteristiek pand op de Kruisstraat in Eindhoven. In 2016 hebben Erik en Yenthe samen de studio opgezet, een stel met een grote passie voor yoga. Licht op Yoga is snel gegroeid tot een volwaardige studio in Eindhoven. Een studio met verschillende soorten yoga, verschillende niveaus van yoga en gepassioneerde gecertificeerde docenten.

show more

Contact

Ratings

4.9
95 ratings, 19 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
a month ago

Erg fijne yoga school.

a month ago

Fijne yoga op een fijne plek!

2 months ago

Een fijne yogaschool, goede begeleiding.

About the Team

Het team van Licht op Yoga bestaat uit een gevarieerd aantal docenten die ieder een eigen expertise hebben. Voor een uitgebreide beschrijving per docent verwijs ik je graag naar www.lichtopyoga.nl

show more

Questions and Answers

Why should I visit Licht op Yoga?

Licht op Yoga wordt door de leden omschreven als een studio met een warme en unieke sfeer, waar ruimte is voor persoonlijke aandacht, daar waar nodig. Iedereen is welkom en wordt met aandacht begeleid in een yogabeoefening die bij jouw niveau past.

What should I know of the first visit?

Niet iedereen kan zich de eerste keer helemaal ontspannen. In een eerste yogales wordt het door de oefeningen duidelijk waar er spanning zit. Naarmate je steeds meer oefent, hoe meer je je aandacht erbij kunt houden, hoe meer je de oefeningen begrijpt, hoe waardevoller het wordt. Yoga is een continu proces en geduld is daarbij een onmisbare factor. Als je elke week komt, dan zul je binnen een paar maanden echt resultaat kunnen verwachten, zowel fysiek als geestelijk. Het is fijn als je 10 à 15 minuten voordat de les begint binnen komt. Zo kun je rustig kennismaken met de docent en even acclimatiseren in onze yogazaal. Je krijgt dan enige uitleg over wat je kunt verwachten en je kunt eventuele blessures of andere dingen bespreken. Je schoenen en je jas kun je uitdoen in het halletje boven bij de kapstok. Je tas kun je mee naar binnen nemen en in de vakkenkast leggen links in de kleine ruimte. Draag makkelijk zittende kleding, bijvoorbeeld sportkleding. Je kunt een vestje en sokken mee naar binnen nemen, voor tijdens de eindontspanning of voor tijdens een Yin Yogales. Als je wilt mag je een flesje water meenemen en een handdoekje, maar het hoeft niet. Bij ons gaan alle telefoons uit of op vliegtuigstand tijdens de les . We hebben een fijne relaxruimte met een keukentje. Een kopje koffie, kruidenthee of koekje is gratis, je kunt het zelf pakken.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

We hebben leen yogamatten die je kunt gebruiken. Mocht je door willen gaan dan adviseren we je een eigen yogamat te kopen. Hierover kunnen we je adviseren. Verder zijn alle materialen bij ons aanwezig.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Heb je je ingeschreven voor een les en kom je toch niet? Meld jezelf dan zo snel mogelijk af via onze app Eversports. Soms zitten lessen vol en kan iemand anders jouw plekje nog innemen. Wanneer je je 3 uur voordat de les begint afmeldt, kun je de les ergens anders nog inhalen. Meld je je niet binnen die 3 uur af, dan is je les helaas vergeven en kun je deze niet meer op een ander moment inhalen.

What else should I know of?

Hoe laat kom ik voor de les/workshop binnen? Kom tussen de 5 en 15 minuten voordat jouw activiteit begint binnen. Voor die tijd is de deur gesloten. De docent heeft daarvoor zijn of haar tijd nodig om de les voor te bereiden.

Je mag altijd voor de les al een kopje thee pakken of je zoekt meteen je plekje in de ruimte. Voel je vrij om je te bewegen zoals jij fijn vindt: een kopje thee drinken, mediteren, alvast een yogaoefening doen enz. Na de les is er alle ruimte om samen te ontspannen, met een kop thee en een praatje. Wil je meteen naar huis en de rust van de les bewaren? Dan hopen we dat je dit ook doet.

Waar kan ik parkeren? Ons adres is Kruisstraat 53 in Eindhoven. Wanneer je met de auto komt, kun je in de wijk Hemelrijken (dit ligt achter de studio) bijna overal gratis parkeren. Let op, op sommige ochtenden en avonden is het druk in de wijk en is het lastiger om dichtbij de studio een parkeerplek te vinden. Houd er dus rekening mee dat je misschien nog een stukje moet lopen.

Je fiets kun je voor de deur aan de fietsenrekken vast maken. Bel aan bij Licht op Yoga, er wordt vanaf boven opengemaakt. Je duwt de deur open en je loopt rechts de trap op naar de bovenste verdieping.

Mijn yogales zit vol, wat kan ik doen? Je bent bij Licht op Yoga wekelijks vrij in het kiezen naar welke yogales je komt. Je zit niet vast aan een dag of tijd! Je schrijft je in voor een yogales via een handige app, waarop alle lessen wekelijks zichtbaar zijn.

Het kan daardoor wel eens voorkomen dat de les waar je naartoe wilt vol zit. Zet jezelf dan op de wachtlijst! Onze ervaring is dat er (bijna) altijd plekken vrij komen. Wil je wekelijks naar een vaste les komen? Je hebt de mogelijkheid jezelf al maanden vooruit in te plannen voor die les. Vergeet niet jezelf op tijd af te melden wanneer je toch een keer niet komt!