Karen Clark Body & Mind

Iedereen spendeert zijn leven in beweging, onze lichamen dragen we elke dag van afspraak naar afspraak, vaak onbewust van de impact die dit heeft op ons lichaam.

Als ons leven voortbeweegt en ouder wordt is het belangrijk om je bewust te worden van de effecten op je emotionele, mentale en spirituele welzijn. Zelfs na jaren van presteren en training als een danser kostte het mij moeite om weer oprecht in contact te komen met mijn lichaam.

Het was tijdens moeilijke momenten dat ik me realiseerde hoe waardevol het is om goed in je vel te zitten. Ik probeer mensen te helpen om dit gevoel ook te ervaren door middel van de Dynamic Flow Method. Ik begon met Karen Clark Body and Mind met Dynamic Flow vanuit een persoonlijke noodzaak om mijzelf te genezen.Tijdens deze reis kwam ik erachter dat ik andere mensen hier ook mee kan helpen.

Het is mijn missie om een plek te creeren waar beweging gebruikt kan worden als medicijn om je beter in je lichaam te voelen.

show more

Contact

Make inquiry

Here you can easily contact Karen Clark Body & Mind to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Ratings

0
0 ratings, 0 reviews
  • Room quality
  • Friendliness & service
  • Cleanliness
  • Price performance
  • Atmosphere

Give your opinion!

Publish review