Karen Clark Body & Mind

Iedereen spendeert zijn leven in beweging, onze lichamen dragen we elke dag van afspraak naar afspraak, vaak onbewust van de impact die dit heeft op ons lichaam.

Als ons leven voortbeweegt en ouder wordt is het belangrijk om je bewust te worden van de effecten op je emotionele, mentale en spirituele welzijn. Zelfs na jaren van presteren en training als een danser kostte het mij moeite om weer oprecht in contact te komen met mijn lichaam.

Het was tijdens moeilijke momenten dat ik me realiseerde hoe waardevol het is om goed in je vel te zitten. Ik probeer mensen te helpen om dit gevoel ook te ervaren door middel van de Dynamic Flow Method. Ik begon met Karen Clark Body and Mind met Dynamic Flow vanuit een persoonlijke noodzaak om mijzelf te genezen.Tijdens deze reis kwam ik erachter dat ik andere mensen hier ook mee kan helpen.

Het is mijn missie om een plek te creeren waar beweging gebruikt kan worden als medicijn om je beter in je lichaam te voelen.

Een aanvraag doen

Hier kan je Karen Clark Body & Mind eenvoudig contacteren, je vragen stellen of een boekingsaanvraag sturen. Wil je graag teruggebeld worden, vul dan ook je telefoonnummer in.

Reviews

0
0 Reviews, 0 Recenties
  • Ruimte kwaliteit
  • Vriendelijkheid & service
  • Hygiëne
  • Prijs/kwaliteit
  • Sfeer

Geef je mening!

Recensie schrijven