About us

Als je minder luistert naar je hoofd, hoor je beter wat je lijf je vertelt Joy of You betekent vrij vertaald Vreugde van Jou. Dat is wat ik wil creëren door mijn Yogalessen en individueel lichaamswerk: Gemak en plezier met jezelf en je lijf. Je kunt bij mij Yogalessen volgen in groepsverband maar ook 1 op 1 begeleiding krijgen waarin ik diverse technieken in kan zetten bij mentale of lichamelijke ongemakken. Voel je welkom in mijn sfeervolle praktijk.

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Transportweg 52, 9645 KX Veendam

Reviews

rating

5.0

1 reviews

Room Quality

5.0

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

User headshot

Martha

2 years ago

heel fijn zoals altijd


Further helpful information

About the Team

Beweging is belangrijk voor me. Zowel lichamelijk als ook in mijn spirit. Vanaf mijn 6e zit ik op dansles en sinds een aantal jaren beoefen ik daarnaast Yoga. Ik merk, nu ik ouder en wat strammer word, dat juist de yoga zo heerlijk is voor mijn lijf en het lawaai in mijn hoofd doet verstillen. Ik kan me geen leven voorstellen zonder iets aan lichamelijke beweging of lichamelijk bewustzijn te doen. Ik voel me daardoor lekkerder in mijn vel en het brengt me iedere keer weer helemaal bij mezelf. En dat wil ik heel graag delen en doorgeven.

Frequently Asked Questions

Bij Joy of You kan je terecht voor Yin Yoga, Vinyasa Yoga en Yoga Nidra. Tevens maak ik combinatie lessen Yin-Yang en Yin-Nidra. Meestal heeft een les een bepaald thema en iedere les start met een kort meditatiemoment. Om iedereen volop aandacht te kunnen geven is de maximale groepsgrootte 10 Yogis. Daarnaast kan je bij Joy of You een individuele afspraak maken voor lichamelijke en/of mentale klachten.
Kom de eerste keer 20 minuten voor aanvang van de les. Zo hebben we tijd om kennis te maken met elkaar en kunnen we daarna de les rustig opstarten. Voor het pand is vrije parkeerruimte aanwezig. Neem zo weinig mogelijk spullen mee die je niet nodig hebt in de les.
Matten, dekens en kussens zijn aanwezig. Uiteraard mag je je eigen mat etcetera meenemen. Graag zelfs, vaak is het fijner om te Yoga'en op je eigen mat. Je kunt eventueel zelf een grote handdoek of dekentje meenemen om op de Yogamat te leggen tijdens de Yin Yoga en Yoga Nidra.
Meld je dan zo snel mogelijk af via de app waar je al je lessen kunt reserveren en annuleren. Annuleren kan kosteloos tot 1 uur voor aanvang van de les.
Draag kleding waarin je je vrij kunt bewegen. Yin Yoga en Yoga Nidra zijn zeer rustige vormen van Yoga en daardoor kan je koud worden. Een extra vest of trui en warme sokken zijn zeker aan te raden. Sterke geuren kunnen tijdens een Yogales zeer storend zijn. Draag liever geen parfum en sterke deodorant en zorg ervoor dat je schoon en fris in de les verschijnt. Tijdens de Yin Yoga en Yoga Nidra les is het dragen van sokken verplicht.

Available sports types and activities

 • Yoga


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here