Als je minder luistert naar je hoofd, hoor je beter wat je lijf je vertelt

Joy of You betekent vrij vertaald Vreugde van Jou. Dat is wat ik wil creëren door mijn Yogalessen en individueel lichaamswerk: Gemak en plezier met jezelf en je lijf. Je kunt bij mij Yogalessen volgen in groepsverband maar ook 1 op 1 begeleiding krijgen waarin ik diverse technieken in kan zetten bij mentale of lichamelijke ongemakken. Voel je welkom in mijn sfeervolle praktijk.

show more

Contact

Ratings

5
5 ratings, 1 Review
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
3 months ago

heel fijn zoals altijd

About the Team

Beweging is belangrijk voor me. Zowel lichamelijk als ook in mijn spirit. Vanaf mijn 6e zit ik op dansles en sinds een aantal jaren beoefen ik daarnaast Yoga. Ik merk, nu ik ouder en wat strammer word, dat juist de yoga zo heerlijk is voor mijn lijf en het lawaai in mijn hoofd doet verstillen. Ik kan me geen leven voorstellen zonder iets aan lichamelijke beweging of lichamelijk bewustzijn te doen. Ik voel me daardoor lekkerder in mijn vel en het brengt me iedere keer weer helemaal bij mezelf. En dat wil ik heel graag delen en doorgeven.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Joy of You?

Bij Joy of You kan je terecht voor Yin Yoga, Vinyasa Yoga en Yoga Nidra. Tevens maak ik combinatie lessen Yin-Yang en Yin-Nidra. Meestal heeft een les een bepaald thema en iedere les start met een kort meditatiemoment. Om iedereen volop aandacht te kunnen geven is de maximale groepsgrootte 10 Yogis. Daarnaast kan je bij Joy of You een individuele afspraak maken voor lichamelijke en/of mentale klachten.

What should I know of the first visit?

Kom de eerste keer 20 minuten voor aanvang van de les. Zo hebben we tijd om kennis te maken met elkaar en kunnen we daarna de les rustig opstarten. Voor het pand is vrije parkeerruimte aanwezig. Neem zo weinig mogelijk spullen mee die je niet nodig hebt in de les.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Matten, dekens en kussens zijn aanwezig. Uiteraard mag je je eigen mat etcetera meenemen. Graag zelfs, vaak is het fijner om te Yoga'en op je eigen mat. Je kunt eventueel zelf een grote handdoek of dekentje meenemen om op de Yogamat te leggen tijdens de Yin Yoga en Yoga Nidra.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Meld je dan zo snel mogelijk af via de app waar je al je lessen kunt reserveren en annuleren. Annuleren kan kosteloos tot 1 uur voor aanvang van de les.

What else should I know of?

Draag kleding waarin je je vrij kunt bewegen. Yin Yoga en Yoga Nidra zijn zeer rustige vormen van Yoga en daardoor kan je koud worden. Een extra vest of trui en warme sokken zijn zeker aan te raden.

Sterke geuren kunnen tijdens een Yogales zeer storend zijn. Draag liever geen parfum en sterke deodorant en zorg ervoor dat je schoon en fris in de les verschijnt. Tijdens de Yin Yoga en Yoga Nidra les is het dragen van sokken verplicht.