About us

hypnofit® is het meest doeltreffende bewegingsconcept waarin we mensen mee helpen die willen veranderen. Of het nu gaat om je energieniveau, gewicht of mentale issues...met hypnofit® gaan we mentaal en fysiek je lichaam en geest herprogrammeren naar een krachtige mentale en fysieke balans. Wat heb je nodig om voor jezelf te kiezen? We bieden Buiten Fitness, Bootcamp, Kick & Punch en Sporthypnose trainingen om meer rust, kracht en energie te ontwikkelen. In staat zijn om je lichaam en geest in balans te brengen en vooral te houden, want ik weet zeker dat je meer kunt dan je eigenlijk denkt. Gezond en Fit opvallen staat bij ons voorop!

Amenities

 • VENUE_AMENITY_SANITARY

  Showers

 • VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

  Food

 • VENUE_AMENITY_SHOP

  Shop

 • VENUE_AMENITY_WELLNESS

  Wellness

 • VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

  Changing rooms

 • VENUE_AMENITY_PARKING

  Parking lot

 • VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

  Card Payment

Location

Eestumerweg 12 , 9792 RC Ten Post

Reviews

rating

4.8

16 reviews

Room Quality

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Friendliness & Service

unfulfilled rating score

4.9

Cleanliness

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

Atmosphere

unfulfilled rating score

4.9

Price Performance

unfulfilled rating scoreunfulfilled rating score

4.8

User headshot

Bjørn

10 months ago

Bjørn


User headshot

Paul

a year ago

Gezellig, inventief, motiverend!


User headshot

Kevin

a year ago

Top


User headshot

Filize

2 years ago

leuk trainen!!


Further helpful information

About the Team

Voorheen werkte Jerymias als vastgoedbeheerder voor verschillende organisaties en heeft hij in al die 30 jaar geleerd dat veel gebreken in huisvesting voortkwamen uit keuzes vanuit het verleden. Daar wilde ik altijd wat aan doen, maar nu met de belangrijkste huisvesting die er is! Je eigen fysieke en mentale lichaam. Lees meer: https://hypnofit.eu/OVER-ONS/

Frequently Asked Questions

Je moet helemaal niks...maar ik weet zeker dat je meer kan dan je eigenlijk denkt.
Buitenfitness/Bootcamp: De training is altijd buiten, kleed je dus op de verwachte weersomstandigheden. Je traint veelal op onverhard terrein en goede (trail)sportschoenen met grof profiel zijn een must om grip te houden waardoor je blessures beperkt. Neem wat te drinken mee en een jas/hoodie o.i.d. voor na de training tegen afkoeling. Het is wellicht logisch maar doe je sieraden af tegen risico op verwonding en ook om te voorkomen dat je ze kwijt raakt. Tip voor de bootcampers die met de auto komen, leg standaard een vuilniszak in je auto. Weersomstandigheden (maar ook de instructeur) kunnen onvoorspelbaar zijn en het is wel zo fijn om je stoel schoon en droog te houden. Sporthypnose: De training is in een sportzaal waar je een klein uurtje ligt. Er zijn matten aanwezig maar neem gerust zelf iets mee wat comfortabel ligt. Een kleedje en een kussen zijn aan te bevelen en voor de rest comfortabele kleding.
We hebben voor alle trainingen alle materialen beschikbaar. Wat in de praktijk wel voorkomt is dat sporters bijvoorbeeld hun eigen sportmatje voor op de grond meenemen. Voor de sporthypnose zijn isolatiematjes en dikkere sportmatten aanwezig in de zaal. Als er specifieke wensen zijn in bijvoorbeeld zwaardere gewichten dan kan dat altijd worden overlegd.
Kun je toch niet komen, dan kun je jouw deelname annuleren door in te loggen op Eversports en jezelf voor de les weer af te melden. Lukt het niet meer om af te melden in Eversports, stuur dan een persoonlijk berichtje via sms of Whatsapp aan de hypnofit instructeur.
Dat je meer informatie vind op onze website www.hypnofit.eu en je vragen altijd kunt mailen, sms'en of via de Whatsapp. En dat ook jij welkom bent.

Available sports types and activities

 • Fitness

 • Kick boxing

 • Bootcamp

 • Meditation

 • Personality development

 • Mental coaching

 • Coaching


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here