✅ Fysieke Bootcamp Helperpark Groningen ✅ Online Bootcamp ✅ Online Sporthypnose

Laat je geest vrij! Begrijp je lichaam! Laat je hersenen voor je werken! Online sporthypnose en (online) fysieke bootcamp trainingen bij hypnofit BOOTCAMP verbeteren jouw conditie aanzienlijk. Studies tonen aan dat sportsucces te danken is aan 90% van de geest. Natuurlijk moet er een hoog niveau van fitheid worden gehandhaafd, maar uit onderzoek blijkt dat het meer te maken heeft met mentale vermogens dan met fysiek. Hypnofit BOOTCAMP verbetert jouw mentale houding door je beperkingen te verminderen, je meer ontspannen te voelen en je vertrouwen en je focus worden vergroot.

show more

Contact

Reviews

4.9
25 ratings, 5 reviews
 • Room quality
  4.6
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
3 months ago

Goede trainingen !

3 months ago

Postieve en enthousiaste begeleiding door Jerymias! Afwisselende lessen, een aanrader!

3 months ago

Gewoon top

About the Team

Ons team bestaat uit Jerymias en Trea. Jerymias is bootcamp trainer en hypnose trainer en heeft beide gecombineerd tot een uniek sportconcept hypnofit BOOTCAMP. Trea draagt zorg van de administratie en facilitaire zaken en traint ook gewoon lekker mee.

show more

Questions and Answers

Why should I visit hypnofit BOOTCAMP?

Omdat jij net als iedereen welkom bent om aan je gezonde doelen te werken. Ik leer je om zorg te voorkomen door 100% fysiek in te spannen en een weerbaar lichaam te maken. Ik geef je de mogelijkheid om ook je positieve gezondheid op te bouwen door 100% mentaal te leren ontspannen en veerkrachtige mindset op te bouwen.

What should I know of the first visit?

De fysieke Bootcamp vind plaats rechts naast het sportcentrum Europapark aan de Helperpark 306 te Groningen. Kom je met de auto dan is er een parkeerplaats naast het sportcentrum Europapark aanwezig. De training is altijd buiten, kleed je dus op de verwachte weersomstandigheden. Je traint op onverhard terrein en goede trail sportschoenen is een must om grip te houden waardoor je blessures beperkt. Neem wat te drinken mee en een jas/hoodie o.i.d. voor na de training tegen afkoeling. Hanteer als bootcamper net als de rest van de groep de maatregelen van de RIVM. Blijf op 1,5 meter afstand van elkaar voor je eigen gezondheid en die van een ander. Er is een desinfectie dispenser beschikbaar om bij aankomst je handen te desinfecteren.

Bekijken de website www.hypnofitbootcamp.nl onder 'eerste keer' als je voor de eerste keer een online Bootcamp en/of een online Sporthypnose gaat volgen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Als je de fysieke bootcamp training op de locatie Helperpark in Groningen volgt zijn er trainingsmaterialen beschikbaar. Volg je Online Bootcamp? Dan krijg je van te voren het trainingsschema te zien zodat je zelf je gewichten op je trainingsplek kunt klaar zetten.

Bij het volgen van een online sporthypnose training draagt een goede geluidskwaliteit bij aan jouw ontspanning. Zorg daarom voor een goede koptelefoon met een stabiele verbinding met je device (smartphone, tablet, laptop) waarmee je de online training volgt.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Kun je toch niet komen, dan kun je jouw deelname annuleren door in te loggen op Eversports en jezelf voor de les weer af te melden.

What else should I know of?

Je kunt natuurlijk altijd eerst een gratis proefles boeken via onze shop. En als het goed is bevallen zien we je graag terug.

En...niet vergeten om plezier te hebben tijdens onze trainingen. Met sportieve groet, team hypnofit BOOTCAMP.