✅ Bootcamp ✅ Outdoor Work-Out ✅ Sporthypnose

De sportclub waar je altijd buiten traint, in de regen, in de modder, in de hitte, in de kou en sneeuw. Het maakt niet uit, de trainingen gaan altijd door. Hypnofit verzorgt bootcamp, Outdoor Work-Out en sporthypnose trainingen en is dus niet zomaar een sportclub. Hypnofit combineert fysieke trainingen met mentale krachttrainingen waardoor je werkelijk in staat bent om je lichaam en geest in balans te brengen en vooral te houden. Gezond en Fit en opvallen staat voorop!

show more

Contact

Ratings

4.8
65 ratings, 13 reviews
 • Room quality
  4.6
 • Friendliness & service
  4.8
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.7
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
2 months ago

leuk trainen!!

7 months ago

Nice workout

8 months ago

Aanrader!

About the Team

Ons team bestaat uit Jerymias en Trea. Jerymias is bootcamp trainer en sporthypnose trainer en heeft beide gecombineerd tot een uniek sportconcept hypnofit. Trea draagt zorg van de administratie en facilitaire zaken en traint ook gewoon lekker mee.

show more

Questions and Answers

Why should I visit hypnofit BOOTCAMP?

Omdat jij net als iedereen welkom bent om aan je gezonde doelen te werken. Wij leren je om zorg te voorkomen door 100% fysieke inspanning en je lichaam weerbaar te maken. Wij geven je de mogelijkheid om je positieve gezondheid op te bouwen door 100% mentaal te leren ontspannen en veerkrachtige mindset op te bouwen.

What should I know of the first visit?

De fysieke Bootcamp vind bijna dagelijks plaats op de P+R Meerstad aan de Driebondsweg te Groningen. Kom je met de auto dan is volop parkeerplaatsen aanwezig. Op de maandag en vrijdagavonden wordt er fysieke Bootcamp in Ten Post gegeven aan de Rijksweg voor de viaduct richting Winneweer. De training is altijd buiten, kleed je dus op de verwachte weersomstandigheden. Je traint op onverhard terrein en goede trail sportschoenen is een must om grip te houden waardoor je blessures beperkt. Neem wat te drinken mee en een jas/hoodie o.i.d. voor na de training tegen afkoeling. Hanteer als bootcamper net als de rest van de groep de maatregelen van de RIVM. Blijf op 1,5 meter afstand van elkaar voor je eigen gezondheid en die van een ander.

Bekijken de website www.hypnofitbootcamp.nl onder 'eerste keer' als je voor de eerste keer Bootcamp of een Sporthypnose training wilt gaan volgen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Als je de fysieke bootcamp training op de locatie P+R Meerstad in Groningen of aan de Rijksweg in Ten Post volgt zijn er trainingsmaterialen beschikbaar.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Kun je toch niet komen, dan kun je jouw deelname annuleren door in te loggen op Eversports en jezelf voor de les weer af te melden.

What else should I know of?

Je kunt natuurlijk altijd eerst een gratis proefles boeken via onze shop in Eversports. Mocht je in vervolg ook nog sportkleding nodig zijn dan hebben we nog een eigen webshop www.hypnofitbootcampmaterialen.nl. En als alles goed is bevallen zien we je graag terug. Heb je vragen/opmerkingen of iets wat je minder leuk vind, ook dan horen wij het graag.

En...niet vergeten om plezier te hebben tijdens onze trainingen. Met sportieve groet, team hypnofit BOOTCAMP.