✅ Fysieke Bootcamp P+R Meerstad Groningen ✅ Fysieke Bootcamp Rijksweg Ten Post ✅ Livestream Bootcamp ✅ Coaching met sporthypnose

De sportclub waar je altijd buiten traint, in de regen, in de modder, in de hitte, in de kou en sneeuw. Het maakt niet uit, de trainingen gaan altijd door. Hypnofit verzorgt bootcamp trainingen in Groningen en in Ten Post, maar is niet zomaar een bootcampclub. Hypnofit Bootcamp combineert fysieke trainingen met mentale krachttrainingen waardoor je werkelijk in staat bent om je lichaam en geest in balans te brengen en vooral te houden. Gezond en Fit en opvallen staat voorop!

show more

Contact

Ratings

4.7
55 ratings, 11 reviews
 • Room quality
  4.6
 • Friendliness & service
  4.8
 • Cleanliness
  4.7
 • Price performance
  4.6
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
7 days ago

Aanrader!

2 months ago

Hele fijne begeleiding & sfeer. Toffe oefeningen!

2 months ago

Uitdagend, vernieuwend, inspirerend!

About the Team

Ons team bestaat uit Jerymias en Trea. Jerymias is bootcamp trainer en sporthypnose trainer en heeft beide gecombineerd tot een uniek sportconcept hypnofit BOOTCAMP. Trea draagt zorg van de administratie en facilitaire zaken en traint ook gewoon lekker mee.

show more

Questions and Answers

Why should I visit hypnofit BOOTCAMP?

Omdat jij net als iedereen welkom bent om aan je gezonde doelen te werken. Ik leer je om zorg te voorkomen door 100% fysiek in te spannen en een weerbaar lichaam te maken. Ik geef je de mogelijkheid om ook je positieve gezondheid op te bouwen door 100% mentaal te leren ontspannen en veerkrachtige mindset op te bouwen.

What should I know of the first visit?

De fysieke Bootcamp vind bijna dagelijks plaats op de P+R Meerstad aan de Driebondsweg te Groningen. Kom je met de auto dan is volop parkeerplaatsen aanwezig. Op de maandag en vrijdagavonden wordt er fysieke Bootcamp in Ten Post gegeven aan de Rijksweg voor de viaduct richting Winneweer. De training is altijd buiten, kleed je dus op de verwachte weersomstandigheden. Je traint op onverhard terrein en goede trail sportschoenen is een must om grip te houden waardoor je blessures beperkt. Neem wat te drinken mee en een jas/hoodie o.i.d. voor na de training tegen afkoeling. Hanteer als bootcamper net als de rest van de groep de maatregelen van de RIVM. Blijf op 1,5 meter afstand van elkaar voor je eigen gezondheid en die van een ander.

Bekijken de website www.hypnofitbootcamp.nl onder 'eerste keer' als je voor de eerste keer een livestream Bootcamp en/of een livestream Sporthypnose gaat volgen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Als je de fysieke bootcamp training op de locatie P+R Meerstad in Groningen of aan de Rijksweg in Ten Post volgt zijn er trainingsmaterialen beschikbaar. Volg je livestream Bootcamp? Dan krijg je van te voren het trainingsschema te zien zodat je zelf je gewichten op je trainingsplek kunt klaar zetten.

Bij het volgen van een livestream sporthypnose training draagt een goede geluidskwaliteit bij aan jouw ontspanning. Zorg daarom voor een goede koptelefoon met een stabiele verbinding met je device (smartphone, tablet, laptop) waarmee je de livestream training volgt.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Kun je toch niet komen, dan kun je jouw deelname annuleren door in te loggen op Eversports en jezelf voor de les weer af te melden.

What else should I know of?

Je kunt natuurlijk altijd eerst een gratis proefles boeken via onze shop. En als het goed is bevallen zien we je graag terug.

En...niet vergeten om plezier te hebben tijdens onze trainingen. Met sportieve groet, team hypnofit BOOTCAMP.