Hypnofit® geeft Outdoor Fitness, Bootcamp en Sporthypnose trainingen om meer rust, kracht en energie te ontwikkelen. In staat zijn om je lichaam en geest in balans te brengen en vooral te houden, want ik weet zeker dat je meer kunt dan je eigenlijk denkt. Gezond en Fit opvallen staat bij ons voorop!

Gezond en Fit opvallen staat bij ons voorop! 

Ga je vandaag of morgen beginnen?

show more

Contact

Ratings

4.8
75 ratings, 15 reviews
 • Room quality
  4.7
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.7
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
5 days ago

Gezellig, inventief, motiverend!

2 months ago

Top

7 months ago

leuk trainen!!

About the Team

“Je geef fysieke bootcamp en mentale sporthypnose trainingen in en rond de stad Groningen. Voorheen werkte ik als vastgoedbeheerder en heb ik geleerd dat veel gebreken in huisvesting voortkwamen uit keuzes vanuit het verleden. Daar wilde ik altijd wat aan doen, maar nu met de belangrijkste huisvesting die er is! Je eigen fysieke en mentale lichaam. 

Nu gebruik ik mijn 30 jaar ervaring in hetzelfde principe om je lichaam goed te beheren en te beheersen. Daarnaast heb ik kennis en ervaring als sportinstructeur en coach om op een laagdrempelige manier mensen op een gezonde en bewuste manier hun lichaam en brein zo goed mogelijk te gebruiken. Ik geef fysieke groepstrainingen, personal training en mentale coaching, zodat jij op een gezonde manier in beweging blijft. 

Mijn vrouw Trea van der Wal-Pirsouw regelt de facilitaire zaken en samen hebben we hypnofit® opgericht, omdat wij zeker weten dat je meer kan dan je denkt. 

Maak kennis met hypnofit®…want waarom moeilijk doen als het samen kan!

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) O

Beweging zit tussen je oren, om de essentie hiervan te ontdekken ben ik diverse opleidingen gaan volgen. Onderstaande opleidingen heb ik met goed gevolg afgerond: 

 • NLP Master IANLP - gecertificeerd door "The International Association for NLP"
 • Time Line Therapy® Practitioner - gecertificeerd door "The Time Line Therapy Association" 
 • Hypnose Coach - gecertificeerd door "The American Board of Hypnotherapy" 
 • Master Practitioner of Hypnotherapy - gecertificeerd door "The American Board of Hypnotherapy" 

SPORT

In sport ben ik van jongs af aan opgegroeid met een diversiteit aan sporten. Dat begon op jonge leeftijd met voetbal en ging door met ijshocky en judo. Toen ik naar de middelbare school ging wilde ik meer uitdaging en vond deze in het full-contact karate en thai- en kickboksen. In het thai- en kickboksen heb ik nog een aantal wedstrijden mogen doen tot in de C-klasse en ik gaf inmiddels al training aan de beginnelingen....en toen kwam werk, verantwoordelijkheid en representativiteit. Dit heb ik nog enigszins weten op te lossen met Jiujitsu, maar als je eenmaal full-contact heb ervaren wordt semi-contact op die leeftijd toch een uitdaging. n

Dit maakte plaatst voor de Gym.....gewichten. En hier miste ik iets...de duurbeweging. Zo kwam ik via een goede vriend in aanraking met de schietsport. Nu zul je zeggen als er een sport is waarbij je statisch moet zijn.....integendeel, ik wist mij te richten op de meest uitdagende vorm van 'mind over body'...de zomerbiathlon. Een parcours van 6 km hardlopen met schietmomenten op klepschijven. En dit werd nog uitdagender met de Target Sprint, 3x 400 meter hardlopen met twee schietmomenten. Met een hartslag van 160 op 10 meter afstand een klepschijf raken van een diameter van 1,5 cm met een pelletkogeltje van 4,5 mm....je mag pas vertrekken als je alle 5 de kleppen hebt geraakt. Na 5 jaar eveneens voorzitter te zijn geweest van Schietsportvereniging Helpman kwam het besluit om verder te gaan. 

In mijn omgeving in Ten Post kwam ik uit in een Survivalvereniging toen nog in oprichting in Stedum. Hardlopen in combinatie met touwklimmen, apehangen, door sloten noem maar op...cool! Hierin zit ook weer een groot deel van het mentale aspect, want de grootste hindernis ben ik natuurlijk zelf. Mijn ambitie was om in elk geval een wedstrijdsurvivalrunner te worden. Voor de kenners onder ons, dat blauwe survivalshirtje. Hiervoor moest ik wel serieus aan de bak, want 6 survivalruns op 8 tot 9 km 'recreatief - zwaar' was er geen hulp bij de hindernissen, moest je alles alleen doen en was het toch wel even doorbijten, maar het shirtje is er. Ik merkte wel dat ik het leuk vond om mensen iets te leren, hindernissen te nemen en te overwinnen, ik werd trainer en heb hier een leuke leerzame periode gehad.

Als je bovenstaande verhaal hebt gelezen kun je zien waaruit hypnofit®is ontstaan en wat de essentie daarvan is. Nu je weet wie ik ben, hoop ik graag eens op een sportieve manier kennis met jou te maken en ben ik benieuwd naar jouw verhaal. 

Met sportieve groet. weten 'Over ons'...check onze website www.hypnofit.eu

show more

Questions and Answers

Why should I visit hypnofit BOOTCAMP?

Omdat jij net als iedereen welkom bent om aan je gezonde doelen te werken. Wij leren je om zorg te voorkomen door 100% fysieke inspanning en je lichaam preventief weerbaar te maken. Wij geven je de mogelijkheid om je positieve gezondheid op te bouwen door 100% mentaal te leren ontspannen en veerkrachtige mindset op te bouwen.

Omdat het grootste voordeel van een hypnofit abonnement is dat je de mogelijkheid hebt om je voor de Bootcamp, Outdoor Fitness en Sporthypnose trainingen aan te melden.

Omdat we persoonlijke aandacht en hulp bieden om in beweging te komen met fysieke Personal Training (PT) en mentale Personal Coaching (PC). Met PT krijg je 1 op 1 een instructeur voor kracht-uithoudingsvermogen in de Bootcamp en Outdoor Fitness en met PC gaan we je coachen met sporthypnose om al je mentale blokkades op te heffen en je brein in beweging te zetten.

Omdat we voor groepen exclusief een Bootcamp Clinic op locatie kunnen verzorgen.

Omdat wij bedrijven kunnen helpen om hun medewerkers vitaal en fit te maken en te houden middels een exclusieve login op onze website met aantrekkelijke abonnementen.

Omdat je het waard bent!

What should I know of the first visit?

Kom je voor de bootcamp:

De training is altijd buiten, kleed je dus op de verwachte weersomstandigheden. Je traint op veelal op onverhard terrein en goede (trail)sportschoenen met grof profiel zijn een must om grip te houden waardoor je blessures beperkt. Neem wat te drinken mee en een jas/hoodie o.i.d. voor na de training tegen afkoeling. Het is wellicht logisch maar doe je sieraden af tegen risico op verwonding en ook om te voorkomen dat je ze kwijt raakt. De meeste sporthorloges zijn er op gemaakt om ook buiten mee te trainen, maar houd er rekening mee met beschadigen omdat je met bootcampen ook traint met autobanden, houten palen e.d. Tip voor de bootcampers die met de auto komen, leg standaard een vuilniszak in je auto. Weersomstandigheden (maar ook de instructeur) kunnen onvoorspelbaar zijn en het is wel zo fijn om je stoel schoon en droog te houden.

Kom je voor de Outdoor Fitness:

Deze training is ook altijd buiten, kleed je dus op de verwachte weersomstandigheden. Je traint op veelal op verhard maar ook onverhard terrein. Normale sportschoenen voldoen prima en check gewoon de weersomstandigheden en pas hier net als je kleding je schoenen hier op aan. Neem wat te drinken mee en een jas/hoodie o.i.d. voor na de training tegen afkoeling. Het is wellicht logisch maar doe je sieraden af tegen risico op verwonding en ook om te voorkomen dat je ze kwijt raakt. De meeste sporthorloges zijn er op gemaakt om ook buiten mee te trainen, maar houd er rekening mee met beschadigen. Tip voor de Outdoor Fitness'ers die met de auto komen, leg standaard een vuilniszak in je auto. Weersomstandigheden kunnen onvoorspelbaar zijn en het is wel zo fijn om je stoel schoon en droog te houden.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

We hebben voor alle trainingen alle materialen beschikbaar. Wat in de praktijk wel voorkomt is dat buitensporters bijvoorbeeld hun eigen sportmatje voor op de grond meenemen. Als er specifieke wensen zijn in bijvoorbeeld zwaardere gewichten dan kan dat altijd worden overlegd.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Kun je toch niet komen, dan kun je jouw deelname annuleren door in te loggen op Eversports en jezelf voor de les weer af te melden. Lukt het niet meer om af te melden in Eversports, stuur dan een persoonlijk berichtje via sms of Whatsapp aan de hypnofit instructeur.

What else should I know of?

Dat je meer informatie vind op onze website www.hypnofit.eu

Dat je vragen altijd kunt mailen, sms'en of via de Whatsapp.

Dat ook jij welkom bent.