Prices from

€10.00Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here

About us

Healthy You is een health studio gevestigd op het strand van de Brouwersdam. Dit is de dam welke Zeeland met Zuid-Holland verbind. Wil jij aan je gezondheid werken? Dan geeft deze bijzondere plek een extra dimensie aan hetgeen wat jij komt doen. Zowel buiten als binnen kunnen de activiteiten plaatsvinden. Diverse workouts worden aangeboden. Denk aan Crossfit, circuit training, HIIT trainingen, kettlebell workouts, yin yoga, power yoga. In de vorm van personal training en small group training. Daarbij in het hoogseizoen bieden ze diverse beach workouts aan voor o.a. toeristen en passanten. Ook is het mogelijk om massages te boeken. Al met al, een bijzonder mooie plek om aan je gezondheid te werken.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Brouwersdam 20, 3253 MH Ouddorp

Reviews

rating

4.9

8 reviews

Room Quality

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

4.8

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

Amber

a year ago

Ik ga met veel plezier naar de lessen Esther van Healthy You, waar ik altijd weg weer ga met een voldaan (en afgemat


Stefan

2 years ago

Top


Maria

2 years ago

Super nett, tolles Workout und der Strand ist eh nicht zu toppen


Julia

2 years ago

very nice and very good pilates class


Further helpful information

About the Team

Esther Kengen is oprichtster en eigenaresse van Healthy You. In 2015 is ze gestart als orthomoleculair voedingscoach en personal trainster. Ondertussen uitgebouwd naar een team met 6 mensen en draaiende op 2 locaties. Oude-Tonge en Brouwersdam. Naast het feit dat je lekker kunt komen sporten in de Healthy You studio op het strand, kun je er ook voor kiezen om daadwerkelijk het roer om te gooien qua gezonde leefstijl en gebruik maken van coaching. Hier wordt de voeding aangepakt met de visie orthomoleculaire voedingsadviezen. Leren eten zoals dat de natuur wil dat we eten, gericht op het lijf aan de binnenkant op celniveau. De focus ligt in het balans brengen van hormonen, darmen en stofwisseling. Daarbij pakken we ook een stuk mindset coaching aan, dit om daadwerkelijk gedrag op langere

Frequently Asked Questions

Een unieke locatie op het strand van de Brouwersdam waar ze naast lekker sporten ook een op maat gemaakt programma kunnen maken waarbij we de 'whole packets' aanpakken. Gericht op body, mind & breath.
Alles is op afspraak online of via de telefoon. Er is geen receptie om mensen te ontvangen. Makkelijk en voldoende parkeerplek op locatie. Met OV iets lastiger te bereiken.
Materiaal is voor jullie aanwezig. Uiteraard wanneer je voor boksen of yoga eigen spullen hebt kunnen deze meegenomen worden. Een douche is aanwezig op locatie.
Wanneer er geboekt is maar je toch niet kunt komen kun je dit online of via de telefoon doorgeven. Er worden wel bepaalde regels gehanteerd qua op tijd afmelden.
Healthy You is gevestigd bij het O'Neill Beachcentrum, strandopgang 15. Wanneer je op de Brouwersdam aangekomen bent komt je vanzelf aan groot zwart bord tegen met daarop in grote witte letters O'Neill Beachcentrum. Healthy You zit gevestigd in het pand aan jouw rechterhand.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here