Gymclub is een moderne gym met een volautomatisch krachtcircuit van egym. Flexibiliteit en mobiliteit kun je trainen op onze flexx apparatuur. Ook geven wij EMS trainingen, een full body workout in slechts 20 minuten. Train slimmer niet langer is ons motto. Op werkdagen al om 07:00 uur open voor vroege vogels.

Femmefit is een boutique gym speciaal voor vrouwen. Zij maken gebruik van Pixformance, interactieve personal training. Een unieke manier van trainen waar je op interactieve wijze ongeveer 150 verschillende functionele oefeningen kunt uitvoeren. Extra aandacht dus voor de probleem zones, nog meer variatie en dus nog meer resultaat.

show more

Contact

Make inquiry

Here you can easily contact Gymclub&Femmefit to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Ratings

4.9
111 ratings, 23 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
9 months ago

Prima

9 months ago

Erg fijne gym!

9 months ago

Super fijne gym, goede uitleg en fijne sfeer! Alies goed verzorgd

About the Team

De coaches motiveren en stimuleren jou het beste uit je training te halen. Ze begeleiden jou tijdens het uitvoeren van de oefeningen en stellen samen met jou een persoonlijk trainingsplan voor je op.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Gymclub&Femmefit?

Bij Femmefit trainen vrouwen van alle leeftijden, beginners en gevorderden. Samen met jou kijken ze naar je sportieve doelen en zorgen ervoor dat je deze op een goede en veilige manier bereikt. Het trainingsprogramma varieert elke maand. Klaar in weinig tijd en toch resultaat!

What should I know of the first visit?

Femmefit vraagt je om schone sportkleding te dragen en binnenschoenen zijn verplicht. Ze raden je aan voor en na de training de handen te wassen. Nadat je bent omgekleed kun je starten met je training.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Zelf hoef je niets mee te nemen al het materiaal dat je tijdens de training nodig hebt is op de club aanwezig. Denk hierbij aan dumbbells, matjes, ballen en Dynabands.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Indien je toch bent verhinderd en je kunt niet komen trainen dan kun je jezelf afmelden via de website www.femmefit.nl of via de Eversports app. Je kunt dan direct weer je nieuwe training inplannen.

What else should I know of?

Het merendeel van Nederland voelt zich niet thuis in traditionele sportcentra. Met Femmefit bieden ze een concept aan dat fitness toegankelijk maakt, speciaal voor vrouwen. De unieke sfeervolle omgeving draagt hier positief aan bij. Bij Femmefit voel je je snel op je gemak en ontdek je dat fitness leuk en gevarieerd kan zijn.