Prices from

€15.00Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here

About us

Gracie Barra Utrecht is een Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) school in het centrum van Bunnik, vlakbij Utrecht. Bij ons kunnen kinderen en volwassenen dagelijks BJJ en Grappling trainen. Het lesaanbod is breed, voor alle niveaus en leeftijden. Wat is BJJ? Wil je meer weerbaar zijn, je zelfvertrouwen vergroten of jezelf fysiek uitdagen? BJJ is een strategisch spel waar het doel is je tegenstander naar de grond te krijgen en een dominantie positie te bemachtigen. Via controlerende grepen, arm- en beenklemmen probeer je jouw tegenstander te overmeesteren. BJJ wordt beoefend met en zonder kimono (Grappling). De lessen zijn in groepen van maximaal 18 personen, zijn technisch goed gestructureerd en zijn afwisselend opgezet. Onze Dojo is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en gratis parkeergelegenheid is beschikbaar in omliggende straten. Reserveer een proefles via info@graciebarrautrecht.nl en laat je verrassen door de vriendelijke en gezellige sfeer van onze Dojo. Voor meer informatie bezoek de website www.graciebarrautrecht.nl.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Dorpsstraat 27 , 3981 EA BUNNIK

Reviews

rating

5.0

29 reviews

Room Quality

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

4.9

Tiago

2 days ago

great community


Iwan

4 months ago

Very welcoming to and careful with first-timers.


Igor

5 months ago

A huge bonus is that the trainers often make sure that instead of training with another beginner you train the technique with an advanced player (blue & brown belt happend for me) feel extremely welcome to the gym


Joost

5 months ago

super


Further helpful information

About the Team

De hoofdtrainer bij Gracie Barra Utrecht is Daniel Ferreira, hij heeft meer dan 20 jaar ervaring en is 3e graad zwarte band. Hij is opgegroeid in Sao Paulo, Brazilië. En heeft getraind bij verschillende scholen in Sao Paulo en Rio de Janeiro. De school is aangesloten bij Gracie Barra (GB). Een internationaal team met meer dan 900 scholen wereldwijd. Daniel is gecertificeerd door GB en volgt het lessysteem ontwikkeld en onderhouden door GB.

Frequently Asked Questions

Jiu jitsu combineert bepaalde bewegingsprincipes, kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Het versterkt zelfvertrouwen en zelfbeheersing. Het is een positieve verslaving en kan een bijdrage leveren aan je algehele gezondheid. Gracie Barra Utrecht is een groot en gezellig team waar iedereen elkaar stimuleert en met respect behandeld.
Kom de eerste keer 15 min. voordat de les begint zodat er tijd is om een kimono te passen die je voor een proefles kunt lenen. Ook is er tijd om kennis te maken met de trainer en eventueel door te geven of er blessures of beperkingen zijn waar de trainer rekening mee moet houden.
Onze sportschool is gevestigd in het centrum van Bunnik (provincie Utrecht). Er is gratis parkeren maar dit is wel in een parkeerschijfzone (blauwe zone). Vooraf reserveren voor de training is verplicht. Zonder reservering kun je de Dojo niet betreden. Proeflessen kunnen worden gevolgd in de GB1 FUNDAMENTAL lessen, voor meer informatie: info@graciebarrautrecht.nl. Naast Braziliaans jiu jitsu en Grappling kun je bij ons ook terecht voor Personal Training en Small Group Training.
Bij de proefles kun je van ons een kimono lenen. Tijdens de training is het verplicht een kimono of rash guard van ons team Gracie Barra te gebruiken. Indien je lid wordt kun je een kimono huren of aanschaffen via de trainer.
Bij ons is het verplicht de les of training vooraf te reserveren via de Eversports app. Bij annulering tot 3 uur voor start van de les kost dit geen strip. Als je annuleert binnen 3 uur voor de training begint, of je verschijnt niet bij de training (no show), dan kost het wel een strip.

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here