Gracie Barra Utrecht is een mooie Dojo in het hartje van Bunnik, vlakbij Utrecht. Bij hun kan je dagelijks Braziliaans jiu jitsu (BJJ) trainen. Het lesaanbod is breed, voor alle niveaus en leeftijden. Vrouwen zijn welkom in alle lessen, op vrijdag hebben we een speciale BJJ zelfverdedigingsles.

Wat is BJJ? Wil je meer weerbaar zijn, je zelfvertrouwen vergroten of jezelf fysiek uitdagen? BJJ is een strategisch spel waar het doel is je tegenstander naar de grond te krijgen en een dominantie positie te bemachtigen. Via controlerende grepen, arm- en beenklemmen probeer je jouw tegenstander te overmeesteren. BJJ wordt beoefend met kimono, bij Gracie Barra Utrecht kan je ook Grappling trainen, dat is grondgevecht zonder kimono. De lessen zijn in groepen van maximaal 18 personen, zijn technisch goed gestructureerd en zijn afwisselend opgezet.

De Dojo is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is volop gratis parkeergelegenheid. Reserveer een proefles via info@graciebarrautrecht.nl en laat je verrassen door de vriendelijke en gezellige sfeer. Voor meer informatie bezoek de website www.graciebarrautrecht.nl.

show more

Contact

Ratings

5
115 ratings, 23 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a month ago

Top notch training gegeven door een zeer kundige leraar in een familiale sfeer.

3 months ago

Goede training met geweldige Sensei en leuke groep !

4 months ago

Fijne begeleiding, goede sfeer

About the Team

De hoofdtrainer bij Gracie Barra Utrecht is Daniel Ferreira, hij heeft meer dan 20 jaar ervaring en is 2e graad zwarte band. Hij is opgegroeid in Sao Paulo, Brazilië. En heeft getraind bij verschillende scholen in Sao Paulo en Rio de Janeiro. De school is aangesloten bij Gracie Barra (GB). Een internationaal team met meer dan 800 scholen wereldwijd. Daniel is gecertificeerd door GB en volgt het lessysteem ontwikkeld en onderhouden door GB.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Gracie Barra Utrecht?

Jiu jitsu combineert bepaalde bewegingsprincipes, kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Het versterkt zelfvertrouwen en zelfbeheersing. Het is een positieve verslaving en kan een bijdrage leveren aan je algehele gezondheid. Gracie Barra Utrecht is een groot en gezellig team waar iedereen elkaar stimuleert en met respect behandeld.

What should I know of the first visit?

Kom de eerste keer 15 min. vroeger zodat er tijd is om een kimono te passen die je voor een proefles mag lenen. Ook is er dan tijd om kennis te maken met de trainer en eventueel door te geven of er blessures of beperkingen zijn waar de trainer rekening mee moet houden.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Bij de proefles kan je een kimono van Gracie Barra lenen. Tijdens de training is het verplicht een kimono of rash guard van het team Gracie Barra te gebruiken. Indien je lid zou worden kan je een kimono huren of aanschaffen via de trainer.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Bij Gracie Barra Utrecht moet je de training vooraf reserveren. Indien je de les meer dan 3 uur van te voren annuleert, kost het je geen strip. Als je annuleert binnen 3 uur voor de training begint, of je verschijnt niet bij de training (no show), dan kost het wel een strip.

What else should I know of?

De Dojo is gevestigd in het centrum van Bunnik. Er is gratis parkeren maar dit is wel in een parkeerschijfzone (blauwe zone). Vooraf reserveren voor de training is verplicht. Zonder reservering kan je de Dojo niet betreden. Proeflessen kunnen worden gevolgd in de beginnerslessen, voor meer informatie: info@graciebarrautrecht.nl. Behalve Braziliaans jiu jitsu en grappling kan je bij Gracie Barra Utrecht ook terecht voor Personal training.