Gracie Barra Utrecht is een Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) school in het centrum van Bunnik, vlakbij Utrecht. Bij ons kunnen kinderen en volwassenen dagelijks BJJ en Grappling trainen. Het lesaanbod is breed, voor alle niveaus en leeftijden.

Wat is BJJ? Wil je meer weerbaar zijn, je zelfvertrouwen vergroten of jezelf fysiek uitdagen? BJJ is een strategisch spel waar het doel is je tegenstander naar de grond te krijgen en een dominantie positie te bemachtigen. Via controlerende grepen, arm- en beenklemmen probeer je jouw tegenstander te overmeesteren. BJJ wordt beoefend met en zonder kimono (Grappling). De lessen zijn in groepen van maximaal 18 personen, zijn technisch goed gestructureerd en zijn afwisselend opgezet.

Onze Dojo is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en gratis parkeergelegenheid is beschikbaar in omliggende straten. Reserveer een proefles via info@graciebarrautrecht.nl en laat je verrassen door de vriendelijke en gezellige sfeer van onze Dojo. Voor meer informatie bezoek de website www.graciebarrautrecht.nl.

show more

Contact

Ratings

5
135 ratings, 27 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
25 days ago

A huge bonus is that the trainers often make sure that instead of training with another beginner you train the technique with an advanced player (blue & brown belt happend for me) feel extremely welcome to the gym

a month ago

super

3 months ago

Geweldige trainingen en een familie sfeer. Aanrader om hier te gaan trainen als jij jezelf wilt uitdagen.

About the Team

De hoofdtrainer bij Gracie Barra Utrecht is Daniel Ferreira, hij heeft meer dan 20 jaar ervaring en is 3e graad zwarte band. Hij is opgegroeid in Sao Paulo, Brazilië. En heeft getraind bij verschillende scholen in Sao Paulo en Rio de Janeiro. De school is aangesloten bij Gracie Barra (GB). Een internationaal team met meer dan 900 scholen wereldwijd. Daniel is gecertificeerd door GB en volgt het lessysteem ontwikkeld en onderhouden door GB.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Gracie Barra Utrecht?

Jiu jitsu combineert bepaalde bewegingsprincipes, kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Het versterkt zelfvertrouwen en zelfbeheersing. Het is een positieve verslaving en kan een bijdrage leveren aan je algehele gezondheid. Gracie Barra Utrecht is een groot en gezellig team waar iedereen elkaar stimuleert en met respect behandeld.

What should I know of the first visit?

Kom de eerste keer 15 min. voordat de les begint zodat er tijd is om een kimono te passen die je voor een proefles kunt lenen. Ook is er tijd om kennis te maken met de trainer en eventueel door te geven of er blessures of beperkingen zijn waar de trainer rekening mee moet houden.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Bij de proefles kun je van ons een kimono lenen. Tijdens de training is het verplicht een kimono of rash guard van ons team Gracie Barra te gebruiken. Indien je lid wordt kun je een kimono huren of aanschaffen via de trainer.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Bij ons is het verplicht de les of training vooraf te reserveren via de Eversports app. Bij annulering tot 3 uur voor start van de les kost dit geen strip. Als je annuleert binnen 3 uur voor de training begint, of je verschijnt niet bij de training (no show), dan kost het wel een strip.

What else should I know of?

Onze sportschool is gevestigd in het centrum van Bunnik (provincie Utrecht). Er is gratis parkeren maar dit is wel in een parkeerschijfzone (blauwe zone). Vooraf reserveren voor de training is verplicht. Zonder reservering kun je de Dojo niet betreden. Proeflessen kunnen worden gevolgd in de GB1 FUNDAMENTAL lessen, voor meer informatie: info@graciebarrautrecht.nl. Naast Braziliaans jiu jitsu en Grappling kun je bij ons ook terecht voor Personal Training en Small Group Training.