Zoals onze naam al doet vermoeden bieden wij in onze lessen veel meer aan dan alleen maar Yogahoudingen, reeksen en ademoefeningen. Onze lessen zitten vol tips over gezonde leefstijl en bewustwording zodat de juiste keuzes maken voor jou steeds gemakkelijker wordt. Onze lessen dragen zeker bij aan jouw Gezondheid.

Onze docenten zijn geschoold volgens de laatste inzichten en nemen je graag mee op jouw reis naar binnen. Wij zijn 52 weken per jaar 7 dagen in de week geopend. Je zit niet vast aan een vaste tijd of dag en kunt je les inplannen zoals het voor jou het beste past.

Wij zijn graag 1 of meerdere keren jouw rustpunt in de week. Zodat je alleen lekker met jezelf bezig kunt zijn en je weer op kunt laden voor de rest van je bezigheden.

Onze lessen zijn voor iedereen! Het lesprogramma is zeer gevarieerd. Het is geen probleem wanneer je een beperking hebt of geblesseerd bent. Wanneer je de docent op de hoogte brengt kun je de lessen volgen op je eigen niveau en kunnen.

We hebben heerlijke meditatieve lessen en lessen die behoorlijk intensief zijn. Kortom voor ,iedereen, jong en oud.

Gezondheidscentrum Lisse gevestigd in het centrum van Lisse is al tientallen jaren een begrip in de Bollenstreek.

show more

Contact

Ratings

4.7
75 ratings, 15 reviews
 • Room quality
  4.7
 • Friendliness & service
  4.7
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.6
 • Atmosphere
  4.6

Give your opinion!

Publish review
17 days ago

Anja S

22 days ago

Ik geniet van de lessen, die zijn heel fijn en professioneel, maar ik vind het heel jammer dat de lessen overdag hoe langer hoe minder worden nu ook de donderdag les 13.00-14.00 is komen te vervallen. Ook de vrijdag restorative yoga is naar de avond verplaatst, waardoor er weinig keuze overblijft.

22 days ago

De lessen zijn prettig, zoals de yin, restorative en stoelyoga. Vind het alleen jammer dat er door de weeks overdag weinig lesaanbod is.

About the Team

Ons team is enthousiast en goed geschoold. Yoga geven is van allen een passie.

show more