Bij GABE train je Bootcamp heerlijk outdoor in hartje Maastricht. Het mooie Stadspark en de unieke omgeving op de St. Pietersberg zijn de plaatsen waar de Bootcamps worden gegeven. Goed te vinden door de vlag die altijd aanwezig is, en indien nodig worden materialen meegenomen. Zelf hoef je enkel te denken aan juiste kleding, voldoende water, en eventueel een handdoek. Er is tevens voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

show more

Contact

Make inquiry

Here you can easily contact G.A.B.E. Training to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Reviews

0
0 ratings, 0 reviews
  • Room quality
  • Friendliness & service
  • Cleanliness
  • Price performance
  • Atmosphere

Give your opinion!

Publish review

About the Team

Gabrièl is de eigenaar en coach bij GABE training. Met jaren ervaring in de fitness sector, en (titels) in Obstacle Racing, is zij in 2019 haar eigen bedrijf begonnen. GABE, wat staat voor Grit Agility Balance en Endurance, zijn de waarden, focus en motivatie achter haar bedrijf. Grit, de basis van doorzetten, staat voorop. Vervolgens het vermogen om je lichaam efficiënt van positie te veranderen; Agility. Balance; niet alleen belangrijk tijdens bewegen met een goede core, maar ook een juiste balans in je hoofd vinden. En last but not least, uithuidingsvermogen; het vermogen om de inspanning gedurende bepaalde tijd vol te kunnen houden. Met deze rode draad door GABE, mag je altijd een optimale training verwachten!

show more

Questions and Answers

Why should I visit G.A.B.E. Training?

Bij GABE ligt focus op juiste techniek en mentale motivatie, effectief trainen zodat er geen blessures opdoen, en te allen tijde heerlijk door getraind kan worden! HIIT, kettlebell training en Bootcamp zijn de specialiteiten!

What should I know of the first visit?

Voor de intake hoef jij nergens op te letten. Als je doel helder is en je motivatie duidelijk, dan kunnen ze zo snel mogelijk voor jou een plan van aanpak gaan opstellen!

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Voor PT en Bootcamp hoef je niets mee te nemen, op een handdoek en je eigen (sport)drank na. Voor de Endurance Bootcamp kan het zijn dat er per persoon voor materiaal gezorgd moet worden. Dit wordt tijdig gemeld via het FB event, en zullen nooit 'sportspecifieke' materialen zijn.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kunt jouw PT of Bootcamp boeking cancellen tot 24h van tevoren. Bij later of niet afmelden, wordt de les in rekening gebracht. Bij tijdige afmelding voor PT kan er een vervangende les ingepland worden, of gaan de afspraken verder zoals ingepland.

What else should I know of?

Via de website kun je al je trainingen inplannen en vastleggen. Voor de Bootcamps wordt ook via facebook gewaardeerd dat je je deelname aangeeft. En natuurlijk, na je ervaringen met GABE ben je welkom om deze te sharen op FB of de website www.gabe-maastricht.com