G-safe&fit is een allround trainingscentrum voor sporten op het gebied van zelfverdediging en functional fitness. Kijk eens in het lesrooster voor het gevarieerde aanbod.

show more

Contact

Ratings

4.9
93 ratings, 19 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
8 months ago

Goede leerzame en leuke trainingen

a year ago

Fijne sportschool met zeer goede (persoonlijke) begeleidng. Gevarieerd aanbod van sport, ruime openingstijden en een ontzettend fijne sfeer. Geschikt voor jong en oud! Altijd een feest om te komen. :)

a year ago

Als je niet alleen wilt sporten, maar ook ook mentaal lekker bezig wilt zijn en uitgedaagd wilt worden binnen jouw eigen grenzen met uitstekende begeleiding, dan zit je hier op de juiste plek!

About the Team

Gabriël Greenstein, eigenaar van G-safe&fit, heeft ruime ervaring met meerdere sporten. De zelfverdedigingslessen geeft hij op basis van zijn ruime krav-maga ervaring binnen het Israëlische leger. Met zijn achtergrond als atletiek trainer &fysiotherapeut heeft hij de functional fitness lessen ontwikkeld.

show more

Questions and Answers

Why should I visit G-safe&fit!?

Ze zijn geen massale sportschool maar een community. Men helpt elkaar, zonder competitie. Iedereen wordt gelijk behandeld en ook met lichamelijke beperkingen zoals bijvoorbeeld blessuren helpen zij jou zodat je kunt blijven trainen.

What should I know of the first visit?

Als je komt trainen zorg dan voor schone schoenen, blote voeten mag natuurlijk ook. Laat je de eerste keer verassen door de veelzijdigheid van de training en de prettige sfeer.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Voor de lessen neem je je eigen materiaal mee. Maar doe je bijvoorbeeld voor de eerste keer mee om het eens uit te proberen dan kun je natuurlijk materialen van hen lenen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Als je geboekt hebt en toch niet kunt komen meld je dan af zodat een ander lid jou plaats eventueel kan innemen. Of regel onderling dat iemand anders je plaats inneemt als de les bijvoorbeeld volgeboekt is.

What else should I know of?

Dit is een community waarin ze iedereen met open armen ontvangen. Zonder oordeel, iedereen is welkom. Van jong tot oud en van beginnende sporter tot ervaren sporten. Ze zien je graag komen!