<p>&lt;p&gt;Het doel van Flow Motion is om mensen gezonder en fitter te maken door middel van hardlooptrainingen. Flow Motion is opgericht door Floris Valkema in 2010. Floris doet heel zijn leven al aan sporten, met name aan schaatsen en hardlopen.

</p>

<p>&lt;/p&gt;

</p>

<p>&lt;p&gt;Hij besloot van zijn passie zijn beroep te maken en zei zijn baan bij de bank vaarwel om vervolgens de opleiding tot hardlooptrainer (AALO) en fitness instructeur te volgen. Sinds de oprichting in 2010 heeft Flow Motion vele mensen al geholpen om hun looptechniek en conditie te verbeteren. Hardlopen verbetert niet alleen je conditie en kracht, maar het zorgt er ook voor dat je je energieker voelt en je beter in je vel zit.

</p>

<p>&lt;/p&gt;

</p>

<p>&lt;p&gt;Het is bij hardlopen belangrijk om aan je looptechniek te werken, om blessures te voorkomen. Trek je hardloopschoenen aan en doe mee met Flow Motion!

</p>

<p>&lt;/p&gt;

</p>

Een aanvraag doen

Hier kan je Flow-Motion eenvoudig contacteren, je vragen stellen of een boekingsaanvraag sturen. Wil je graag teruggebeld worden, vul dan ook je telefoonnummer in.

Reviews

0
0 Reviews, 0 Recenties
  • Ruimte kwaliteit
  • Vriendelijkheid & service
  • Hygiëne
  • Prijs/kwaliteit
  • Sfeer

Geef je mening!

Recensie schrijven