Sporten midden in de natuur, de frisse buitenlucht in jouw haren en dat in een gemotiveerde en gezellig groep waar iedereen welkom is. Jong, oud, dik of dun je traint op jouw eigen niveau.

Persoonlijke aandacht en techniek staan hoog in het vaandel, de trainers hebben een goed oog voor correcte techniek waardoor je meer profijt van de lessen hebt. Tevens zal je tijdens de lessen uitgedaagd worden op zoals fysiek als mentaal vlak.

De lessen worden gegeven in het Zuiderpark en Madestein in Den Haag. Op deze locaties kan je gratis parkeren en het Zuiderpark is met ov goed te bereiken.

Ook worden er regelmatig diverse workshops en trainingen gegeven zoals zelfverdediging voor vrouwen, kookworkshops, mindfulness, technische bokstraining en nog veel meer...

show more

Contact

Ratings

4.9
74 ratings, 15 reviews
 • Room quality
  4.8
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.8
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
a year ago

...

a year ago

Maurien is een topper die voor iedereen persoonlijke aandacht heeft onder het sporten en je net wat over de streep trekt om door te zetten! No pain, no gain. Maar ook een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Hard knallen met een lach dus!!

a year ago

goed

About the Team

Het Fitter Team, iedere trainer heeft zijn of haar eigen verhaal en achtergrond en daarbij elk hun eigen specialisme. Dat is de kracht van Fitter Sport!

Hoofdtrainer Maurien Zuiderwijk: Personal Training - Kickboksen - Krachttraining- Mental & Fysieke Coaching

Trainer Patrick Dap: Personal Training - Bootcamp - Atletiek - Hardlopen - Mudrun

show more

Questions and Answers

Why should I visit Fitter Sport?

Intensieve en uitdagende trainingen op jouw eigen niveau en dat allemaal in de mooiste sportschool: de buitenlucht. Tevens werkt buiten trainen stressverlagend, er gaat meer zuurstof naar de hersenen waardoor je scherper bent en meer concentratie hebt.

What should I know of the first visit?

Doe laagjes kleding aan met koud weer. De trainers zorgen ervoor dat je het goed warm krijgt en de lessen zijn zo uitgedacht dat je niet afkoelt tijdens de les. Bij warm weer zorg je voor ademende kleding. Op de locaties Den Haag Zuiderpark en Naaldwijk staan we droog wanneer het regent. Geef bijzonderheden zoals blessures aan bij de trainer zodat hij/zij hier rekening mee kan houden. Op de locatie Zuiderpark zijn toiletten aanwezig.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Scheenbeschermers en handschoenen zijn de eerste 2x gratis te leen bij Fitter Sport, daarna €2,50 per les. Materiaal voor kickboksen en boksen is ook bij hen te koop.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Stuur een appie naar 0644344668 of mail naar info@fittersport.nl en plan meteen jouw volgende les in als motivatie en wellicht ook een schop onder je kont voor jezelf.

What else should I know of?

Energieker, Fitter en Blijer in het leven staan? De personal trainingen, small group trainingen en groepslessen kunnen jou hiermee helpen. Fitter Sport: "coach the mind, train the body"