Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue
Image of the Venue

View image gallery

About us

De lessen worden gegeven in het Oosterpark. Het park is goed bereikbaar met tram, bus en metro. In het park worden diverse bootcamps gegeven door een ervaren trainer, waaronder Mommy & kids, Mommy 2B en power bootcamps. Bij de power bootcamps wordt gebruik gemaakt van dumbbells, kettlebells, battlerope en power elastieken. Vondelpark is een prachtig park met bankjes, stoepjes en trapjes om heerlijk te gaan trainen. Nana is ook een Lifestyle coach en geeft privé lifestyle coaching sessies in Amsterdam West. Check the schedule online!

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Mauritskade 56, 1092 AD Amsterdam

Other locations

Check out other locations of the venue

Reviews

rating

4.9

7 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

unfulfilled rating score

4.9

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Marco

11 months ago

Altijd verrassend, deskundig & gezellig


User headshot

Martine

2 years ago

Nana is een topper!


User headshot

Sebastiaan

2 years ago

leuke bootcamp!


User headshot

Tess

2 years ago

Top!


Further helpful information

About the Team

Nana de Vries Berg, Personal Trainer & Lifestyle Coach. Expert in exercising and master of supporting dreams. Lifestyle Coach en Yin yoga docent. Dieuwertje Vos, professionele Fitness Trainer in Amsterdam Jung Hwa Fitness professionele Trainer Haarlem

Frequently Asked Questions

Fitness Academy Amsterdam gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Alle trainers hebben een fitness diploma en hebben een uitgebreide kennis van anatomie. Wij zijn één van de weinige bedrijven die lessen aanbieden voor zwangeren. Dit is de specialiteit van de hoofdtrainer. Ze geven advies over spierontwikkeling, afvallen en voeding. Nana is ook een Lifestyle Coach en Yin Yoga docent.
Bootcamp lessen: Trainers staan klaar voor jou en nemen de tijd voor alle vragen. Voordat de les begint is het goed om de docent te informeren als je blessures hebt; zo kan de trainer jou een aangepaste oefening geven. Kom 10-15 minuten eerder voor de eerste les om dit te bespreken. Lifestyle Coaching: Alles wat wordt besproken blijft privé. Zweer is ontspannen en vrij.
Je hoeft geen eigen materiaal mee te nemen. Alle locaties buiten hebben een ruim aanbod van stoepjes, bankjes, trappen etc. Voor Power Bootcamp in het Oosterpark neemt de trainer dumbbells, kettlebells, battlerope en matjes mee voor alle oefeningen. Neem wel je eigen waterfles en handdoek mee. Neem zo min mogelijk tassen en andere spullen mee; die moet je namelijk zelf dragen.
Zorg dat je jouw les op tijd annuleert. Een te laat geannuleerde les kost 1 strip. Ben jij verhinderd om op tijd de les online te annuleren, dan kan een uitzondering worden gemaakt als de klant telefonisch contact opgenomen heeft bij de trainer.
Ze houden van gezellige, leuke en vrolijke lesjes en zorgen voor een informele en positieve sfeer. Negativiteit en pesten van andere sporters wordt niet getolereerd tijdens deze lessen.

Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here