Sporten bij Fit Kings is een unieke ervaring in Zwolle en omgeving. Verbeter jouw fitheid, fysieke prestaties en train functioneel. Toegankelijk voor alle niveau's van fitness. Leuke trainingen en échte resultaten!

Je kan bij Fit Kings terecht voor:

 • Bootcamps in de parken van verschillende wijken in Zwolle.
 • Personal training in onze zaal aan de Eekwal of aan huis.
 • Sport-performance coaching voor atleten en sportteams.

Fit Kings ligt op 5 minuten lopen van het station Zwolle. Bij Fit Kings word jij fitter dan ooit tevoren!

show more

Contact

Make inquiry

Here you can easily contact Fit Kings to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Ratings

5
5 ratings, 1 Review
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a year ago

Super leuke en afwisselende trainingen met diverse materialen. Ik kan Fit Kings zeker aanraden want ik merk een duidelijk verschil en de trainer weet goed wat ie doet omdat ie een wetenschappelijke achtergrond heeft.

About the Team

Arthur Jongen is een specialist op het gebied van fysieke training.

Na de sportacademie heeft Arthur zijn mastertitel in de Bewegingswetenschappen behaald. Zijn trainingsstudie bij voetbalclub PEC Zwolle werd in 2019 gepubliceerd in het vakblad SPORTgericht.

Hij heeft als fysiek trainer binnen diverse sporten op internationaal topniveau meegedraaid. Zijn trainingen zijn functioneel, ofwel gericht op het verbeteren van de fysieke capaciteiten van mensen.

''Sport heeft mij van jongs af aan bewogen, nu wil ik anderen in beweging brengen!''

show more

Questions and Answers

Why should I visit Fit Kings?

Fit Kings biedt een functionele manier van trainen, die met veel afwisseling en enthousiasme wordt gegeven. Er is veel aandacht voor hoe jouw lichaam functioneert. Je zal naast een strakker lichaam merken dat je beter gaat bewegen. Met een hoop variatie is geen enkele training hetzelfde. Boek een proefles en ervaar het zelf!

What should I know of the first visit?

Kijk goed naar de locatie waar de training gegeven wordt. Meld je aan bij de trainer en geef aan dat dit jouw eerste training is. Voor en na de training is er ruimte voor het stellen van algemene vragen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Het is aan te raden een eigen handdoek, een flesje water en eventueel handschoenen mee te brengen. Alle materialen voor het uitvoeren van de trainingen worden door Fit Kings geregeld.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Meld je tot maximaal 2 uur van tevoren af via jouw persoonlijke account. Op deze manier behoud je jouw credit. Deze credit kan je deze op een later moment weer gebruiken voor het boeken van een training.

What else should I know of?

Fit Kings biedt trainingen aan die toegankelijk zijn voor alle niveaus. Er is veel persoonlijke aandacht en de oefeningen worden afgestemd op jouw mogelijkheden. Ervaar het nu en boek een proefles!