Faraja betekent comfort, verlichting en ontspanning en dat is precies wat Faraja yoga gaat bieden. Ontdek het comfort in de yogahouding, gebruik je adem om jezelf te verlichten en kom tot ontspanning. Faraja yoga vindt haar basis in Critical Alignment Yoga. Naast deze vertrouwde lessen gaan we ook verder met Critical Alignment Therapie. Wil je -leren- ontspannen, je rug, heupen of schouders mobiliseren, ruimte in je lichaam ervaren of ontdekken hoe meditatief fysieke yoga kan zijn? Je bent van harte welkom bij Faraja Yoga !

We zijn gevestigd in de mooie Studio van Stoked About Yoga aan de Graftermeerstraat 63a. Je bent van harte welkom!

show more

Contact

Ratings

4.8
55 ratings, 11 reviews
 • Room quality
  4.5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
6 months ago

Anna H

9 months ago

Kwaliteit van de lessen is zeer goed, ruimte is voldoende nu er nog niet heel veel cursisten zijn. Wel mis ik t.o.v. de vorige locatie de lockers en de gezellige ontvangstruimte. Ook wennen is de gehorigheid op de nieuwe locatie. Maar de lessen zijn gelukkig als vanouds!

10 months ago

really enjoying thus far

About the Team

Het is jaren geleden dat ik in aanraking kwam met yoga. Ik ben begonnen bij Dirk-Jan Lust in Koog aan de Zaan en was gelijk ‘verkocht’. Het bleek dat hoe meer yoga ik deed hoe beter ik me voelde. Het oplossen van spanning en stijfheid in m’n lichaam door het doen van yoga oefeningen veranderde mijn leven. De stress die ik regelmatig ervoer tijdens mijn werk werd steeds minder. Ik werd relaxter, meer open en voelde me gelukkiger.

Omdat ik meer wilde weten over yoga heb ik van 2003 tot 2005 de opleiding tot yogaleraar gevolgd bij Dirk-Jan Lust. Tijdens de opleiding gaf ik m’n eerste lessen in de studio van Dirk-Jan en na de opleiding ben ik les blijven geven.

Mijn honger naar yogakennis was niet gestild en daarom heb ik van 2005 tot 2009 de opleiding tot Critical Alignment Yoga Docent gevolgd bij Gert van Leeuwen.

Na deze intensieve opleiding was het eerst tijd voor wat anders. Een half jaar lang heb ik over de wereld gezworven en de meest prachtige plaatsen bezocht.

Daarna was het tijd om mijn yoga ervaring door te gaan geven. In 2010 ben ik gestart met het geven van yogalessen in Hoofddorp. In 2012 opende ik samen met een andere docent Yoga Centrum Hoofddorp. In deze prachtige studio heb ik de afgelopen 9 jaar meer dan drieduizend yogalessen gegeven. Nu in 2021 is het weer tijd om op mijn eigen benen te staan. Een nieuwe naam en een nieuwe plek.

Mijn nieuwe naam is Faraja yoga. Faraja komt uit het Swahili en betekend comfort, relieve, relax. Dit is precies wat ik hoop te brengen met mijn lessen.

Ik hoop je te ontmoeten in mijn lessen!

show more

Questions and Answers

Why should I visit Faraja Yoga?

Faraja Yoga helpt je met ontspannen en met ruimte ervaren in je lichaam en je leven. Dat doen we met Critical Alignment Yoga. Deze yogavorm is anders dan de meeste andere yogavormen. Hoe anders? Kom naar de les en ervaar het zelf.

What should I know of the first visit?

In de lessen gaan we aan de slag met yoga. Dat betekend bewegen met aandacht. Het is jammer als je bewegingen worden beperkt door kleding waarin je niet makkelijk kan bewegen. Yoga gaat prima in een joggingbroek of legging.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Het is voor de hygiëne fijn als je een eigen yogamatje gebruikt. Verder hoef je geen eigen materiaal mee te nemen. Om thuis mee te doen met de Livestream lessen is het handig om een yogastrip en een vilten matje te hebben. Deze zijn te krijgen in de studio. Wil je meer weten stuur een mailtje naar yoga@faraja.nl

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Fijn als je dan de les op tijd annuleert zodat je plek vrijkomt voor iemand anders.