Trial offers from

€0.00

Divider Icon

Prices from

€0.00Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here

About us

Plezier staat centraal in deze studio. Een ongedwongen sfeer, met groepslessen waar je op muziek kunt bewegen. Ook als je geen sport-, of danservaring hebt. Iedereen is hier welkom. Zet even alles van je af en geniet van een avond samen zweten, lachen, dansen en ook keihard trainen. Cardio, kracht en balans komen aan de orde. Ga met een glimlach en extra energie weer naar huis. Sporten moet plezier en energie geven. Een boost die je net dat beetje extra geeft voor de hele week. Straal, bruis, zet je tanden erin en durf. Check de agenda, schrijf je nu in en zet die eerste stap.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Van Heemstraweg 38, 6654 KE Afferden

Reviews

rating

5.0

9 reviews

Room Quality

4.8

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

5.0

Maaike

12 months ago

Top


Floor

a year ago

Zelfs in een Lock Down zorgt Esther voor stimulans om te bewegen! Ik kan niet wachten tot we weer in de zaal als ‘team’ kunnen sporten, dansen en zweten


Sophie

a year ago

Super ontspannen en gezellige sfeer! Esther doet er alles aan om je thuis te laten voelen maar ook te motiveren en te stimuleren de beste versie van jezelf te zijn!


Leila

2 years ago

Wat een toffe les in een keimooie ruimte! Ik voelde me erg welkom en kon door de goede uitleg meteen meedoen. Ik heb erg genoten, dankjewel!


Further helpful information

About the Team

Eigenaresse Esther: "Sporten en dansen betekent voor mij een stukje vrijheid. Jezelf durven laten zien en uitdagen. Genieten en beseffen dat je sterker en veerkrachtiger bent dan je denkt. Beweging in het lijf klinkt door in het hart en in het hoofd. Ik wil mensen in beweging brengen. Aan de buitenkant en ook aan de binnenkant. Met deze visie en missie werk ik als sportinstructrice en als mentale coach voor Topsport Gelderland. Daarnaast werk ik als lifecoach voor particulieren en specifiek ook voor mensen met eetproblematiek. Naast een hbo communicatie-opleiding ben ik afgestudeerd aan de Frank Sanders’ Academie voor musical en muziektheater en beschik ik over medische basiskennis op hbo-niveau en diverse sportlicenties. Lef, authenticiteit en aandacht zijn mijn kernwaarden."

Frequently Asked Questions

Groepslessen op muziek waar plezier centraal staat. Een fijne manier om kracht, balans en uithoudingsvermogen op te bouwen en jezelf uit te dagen. Een boost van energie die je de hele week dat beetje extra geeft om het beste uit jezelf te halen. Ga met een glimlach naar huis.
Ben je voor het eerst? In dat geval bezit je al een portie lef. Daarnaast heb je kleding nodig waar je je prettig in voelt en waarin je fijn kunt bewegen. Je kunt denken aan een t-shirt, top, legging, of joggingbroek en een paar goede sportschoenen. Zorg dat je altijd water (bidon) en een handdoek bij je hebt, want het wordt ook een beetje zweten.
Er zijn diverse dumbbells aanwezig en er zijn prettige yogamatjes op voorraad. Als je zelf een matje meeneemt is het handig om dit aan te geven, want dan houden ze hier rekening mee.
Het kan gebeuren dat er iets tussenkomt. Voel je vrij om dan jouw les te annuleren. Het is voor EMlab prettig als je dit minimaal 2 uur van tevoren doet, zodat ze plek overhouden voor eventuele anderen die op de wachtlijst staan. Of om te voorkomen dat ze onnodig een zaal huren. Laat het daarom vooral weten.
“Happiness is an accomplishment”. Sporten en bewegen doe je met name voor jezelf. Geniet dus van jouw lessen en wees alert op jouw doelen. Heb je feedback, ideeën, tips, of wil je wat doorgeven, laat het hen dan vooral weten. Samen zet je namelijk een mooie sfeer en goede lessen neer. Jouw mening en feedback is daarom waardevol. Deel je ervaring dus met EMlab.

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here