About us

In Utrecht, omgeving Leidsche Rijn, geeft Else Hulskamp Origineel en Klassiek Pilates lessen. Zowel groepslessen als individuele lessen. De (mat) groepslessen zijn in kleine groepen (maximaal 6 personen) zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Bij de personal training maakt ze gebruik van Pilates apparatuur (o.a. Reformer, Wunda Chair, Spine Corrector. Bij de Duo en Trio training wordt er gebruik gemaakt van Pilates Springboards; daarmee voer je de oefeningen uit met weerstandsveren. Pilates maakt de spieren soepel, lang en sterk en verbetert de lichaamshouding. Je traint het gehele lichaam en werkt vanuit de diepere buikspieren. De studio is kleinschalig, gelegen in een woonwijk. Matten zijn aanwezig. Neem een paar schone sokken mee. Het trein- en busstation is een klein kwartier lopen. Gratis parkeren in de omgeving. Lessen duren 50 minuten.

Amenities

VENUE_AMENITY_SANITARY

Showers

VENUE_AMENITY_GASTRONOMY

Food

VENUE_AMENITY_SHOP

Shop

VENUE_AMENITY_WELLNESS

Wellness

VENUE_AMENITY_LOCKERROOM

Changing rooms

VENUE_AMENITY_PARKING

Parking lot

VENUE_AMENITY_CARDPAYMENT

Card Payment

Location

Paardenbloemsingel 42 , 3452 BT Utrecht

Reviews

rating

5.0

13 reviews

Room Quality

unfulfilled rating score

4.9

Friendliness & Service

5.0

Cleanliness

5.0

Atmosphere

5.0

Price Performance

unfulfilled rating score

4.9

User headshot

Marloes

11 months ago

Top!


User headshot

Joke

12 months ago

Geweldig!


User headshot

Jacqueline

a year ago

Leuke ervaring met mijn eerste kennismaking met pilates. Enthousiaste manier van lesgeven ervaren !! Else, dank je wel.


User headshot

Monica

a year ago

Else is zeer deskundig en heeft veel aandacht voor ieder apart. Ze geeft een duidelijke uitleg en je krijgt goede feedback waardoor je weet of en hoe het beter kan. De sfeer is goed en de humor van Else doet de les omvliegen.


Further helpful information

About the Team

Else Hulskamp is een AALO gediplomeerd Klassiek Pilates Instructeur (mat level 1, 2 en 3 personal training en anatomie) Ze geeft naast de matlessen ook Tower Pilates (Wall Unit), Reformer, Wunda chair en Springboard lessen. Momenteel is ze een nieuwe extra opleiding bij The Pilates Rotterdam Training Education van Javier Velazquez aan het volgen. Deze unieke opleiding omvat de gehele originele methode met alle Pilates apparatuur. Haar lesstijl samengevat: persoonlijke aandacht, passie voor de Pilates methode, ruimte voor een lach en bakken enthousiasme! Het lesgeven en performen zit haar in het bloed. Als uitvoerend musicalperformer merkt ze ook dat haar eigen lichaam veel sterker en soepeler is geworden door Pilates. Ze geniet van het zien van alle resultaten bij haar deelnemers. De methode bewijst zich keer op keer en de succesverhalen liegen er niet om. Haar motto is 'less is more'; liever een paar keer de beweging goed en geconcentreerd uitvoeren dan 20 keer maar wat aanklooien.

Frequently Asked Questions

Groepslessen in kleine groepen, een kleinschalige locatie met gratis parkeergelegenheid, veel persoonlijke aandacht, les volgens de klassieke / originele Pilates methode, vaste groepen, een enthousiaste AALO gecertificeerde docent. Personal training en duet training mogelijk.
Kom op tijd; tussen 5 en 10 minuten voor les aanvang. Kom in (liefst strakke) sportkleding, neem een haarelastiek mee bij lang haar. Oefen altijd op je eigen manier, binnen je eigen mogelijkheden en grenzen. Bij medische klachten of blessures eerst een arts of deskundige raadplegen om te zien of dee
Matten zijn aanwezig. Graag schone sokken en eventueel een handdoek meenemen. Bij lang haar een haarelastiek meenemen. Kom in (liefst strakke) sportkleding.
Bij voorkeur uiterlijk 24 uur voor de les afmelden. Lukt dit niet? Stuur altijd een bericht via WhatsApp. Op deze manier weet de docent dat je verhinderd bent en wordt er niet op je gewacht.
In de studio loopt Pilates Bas rond. De langharige Pilateskat. Zijn vacht is speciaal waardoor je er geen allergische reactie van krijgt. Ideaal! (dit is getest :-)

Available sports types and activities


Did you know your company can help support your sports routine? Learn more here