In Utrecht, omgeving Leidsche Rijn, geeft Else Hulskamp Klassiek Pilates lessen. Zowel groepsles als personal training en duet training. Ze geeft les in kleine groepen (maximaal 6 personen) zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Klassiek Pilates maakt de spieren soepel, lang en sterk en verbetert de lichaamshouding. Je traint het gehele lichaam vanuit de diepere buikspieren. De studio is kleinschalig, gelegen in een woonwijk. Matten zijn aanwezig. Het trein- en busstation is een klein kwartier lopen. Gratis parkeren in de omgeving.

show more

Contact

Ratings

5
65 ratings, 13 reviews
 • Room quality
  4.9
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.9
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
3 months ago

Top!

3 months ago

Geweldig!

3 months ago

Leuke ervaring met mijn eerste kennismaking met pilates. Enthousiaste manier van lesgeven ervaren !! Else, dank je wel.

About the Team

Else Hulskamp is een AALO gediplomeerd Klassiek Pilates Instructeur (mat level 1, 2 en 3 personal training en anatomie) en geeft daarnaast ook Tower Pilates (Wall Unit) en Springboard lessen. Haar lesstijl samengevat: persoonlijke aandacht, passie voor de Klassieke Pilates methode, ruimte voor een lach en bakken enthousiasme! Het lesgeven en performen zit haar in het bloed. Als uitvoerend musicalperformer merkt ze ook dat haar eigen lichaam veel sterker en soepeler is geworden door Pilates. Ze geniet van het zien van alle resultaten bij haar deelnemers. De methode bewijst zich keer op keer en de succesverhalen liegen er niet om. Haar motto is 'less is more'; liever een paar keer de beweging goed en geconcentreerd uitvoeren dan 20 keer maar wat aanklooien.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Else Pilates?

Groepslessen in kleine groepen, een kleinschalige locatie met gratis parkeergelegenheid, veel persoonlijke aandacht, les volgens de klassieke / originele Pilates methode, vaste groepen, een enthousiaste AALO gecertificeerde docent. Personal training en duet training mogelijk.

What should I know of the first visit?

Kom op tijd; tussen 5 en 10 minuten voor les aanvang. Kom in (liefst strakke) sportkleding, neem een haarelastiek mee bij lang haar. Oefen altijd op je eigen manier, binnen je eigen mogelijkheden en grenzen. Bij medische klachten of blessures eerst een arts of deskundige raadplegen om te zien of dee

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Matten zijn aanwezig. Graag schone sokken en eventueel een handdoek meenemen. Bij lang haar een haarelastiek meenemen. Kom in (liefst strakke) sportkleding.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Bij voorkeur uiterlijk 24 uur voor de les afmelden. Lukt dit niet? Stuur altijd een bericht via WhatsApp. Op deze manier weet de docent dat je verhinderd bent en wordt er niet op je gewacht.

What else should I know of?

In de studio loopt Pilates Bas rond. De langharige Pilateskat. Zijn vacht is speciaal waardoor je er geen allergische reactie van krijgt. Ideaal! (dit is getest :-)