Onze EMS training van 20 minuten staat gelijk aan 3 uur lang sporten. EMS staat voor Electric Muscle Stimulation, door middel van korte impulsen zorgen wij er voor dat je 90% van je spieren benut. Wil jij ook ervaren wat EMS met je doet, kom dan langs voor een gratis proefles bij Electric fitness Almere! Wij zijn gevestigd aan de Markerkant in Almere stad. Gratis parkeergelegenheid, maar ook goed bereikbaar met het OV.

show more

Contact

Ratings

5
55 ratings, 11 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
18 days ago

Fijne sportschool

7 months ago

Conditie, kracht en lachspiertraining! Top!

9 months ago

goeie sfeer en uitleg, perfecte workout voor mij

About the Team

Welkom bij Jan Willem en Anja van den Oever, die ruime ervaring met Electric Muscle Stimulation hebben. Hun enthousiasme over de werking van EMS op je lichaam willen ze graag met een ieder delen. Zij werken met maximaal 3 mensen tegelijk aan een 20 minuten workout waarbij ieder zijn eigen persoonlijke intensiteit van impulsen ingesteld krijgt . Of je nu herstellende bent van een blessure, niet voluit kunt sporten of graag in shape wilt komen of blijven, alles is mogelijk. De workout duurt 20 minuten dus: No time, no excuse, pak het goed aan!

show more

Questions and Answers

Why should I visit Electric fitness Almere?

Electric Muscle Stimulation is nog niet heel bekend in Nederland. Korte impulsen zorgen er voor dat 90% van je spieren worden aangespannen. De training is geheel op maat wat er voor zorgt dat een ieder bij hen terecht kan.

What should I know of the first visit?

Als je de eerst keer komt sporten dan gaan ze graag eerst met je in gesprek overwat je doelen en verwachtingen zijn. Welke sportkleding moet je aan? Heel simpel, je krijgt een speciaal underwear pak en daarna ga je van start. Jij bepaalt hoe hoog ze de impulsen instellen.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Eigen sportkleding is niet nodig. Je krijgt een speciaal underwear pak welke zorgt voor een goede geleiding van de impulsen. Zelf kies je of je liever met sportschoenen of zonder aan de slag gaat.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Via de app kun je gemakkelijk aangeven welke les je wilt boeken. Lukt het helaas niet om te komen, dan kun je maximaal 3 uur voor de les de les annuleren.

What else should I know of?

Altijd al nieuwsgierig wat Electric Muscle Stimulation training met jou doet? Neem contact met op voor een gratis proefles! Bekijk de site www.electricfitnessalmere.nl voor meer informatie.