De Yogastudio biedt dagelijks yogalessen aan, van hatha yoga en relax deeply voor de mildere ontspanning tot ashtanga en power yoga voor meer dynamiek. Welke les je ook kiest, je wordt er soepel en veerkrachtig van. Je voelt je niet alleen sterker en energieker, maar kunt je ook beter focussen en slaapt dieper. Kortom, een ultiem gezonde en prettige vorm van lichaamsbeweging, met een opgeruimde en ontspannen geest als pluspunt. Kom vooral eens langs om zelf te ervaren.

show more

Contact

Ratings

4.9
60 ratings, 12 reviews
 • Room quality
  4.7
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.9
 • Price performance
  4.8
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
a month ago

Hele fijne ontspannende yoga les

2 months ago

Fijne Hatha Yoga les

4 months ago

Tessa

About the Team

Met een enthousiast en ervaren team van docenten bieden we yogalessen voor beginners en gevorderden aan. Iedere docent heeft zijn of haar eigen persoonlijke stijl van lesgeven. We nodigen je dan ook uit om verschillende lessen/docenten te ervaren om te zo te ontdekken wie jouw favoriete docent is.

show more

Questions and Answers

Why should I visit De Yogastudio?

De Yogastudio bestaat al sinds eind 2008 en dat betekent dat we veel ervaring hebben als yogastudio. Dit zie je terug in onze lessen, docenten en persoonlijke begeleiding. Kennismaken? Kom gerust eens langs voor een proefles.

What should I know of the first visit?

Wij vinden het altijd onwijs leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Kom je voor het eerst dan vragen we je om vooraf even per e-mail (deyogastudio@gmail.com) je eerste les te reserveren. Op die manier kunnen we je helpen om de juiste les te vinden en maken we graag even kennis met je.

Je vindt onze studio aan de Herengracht 18 bij de vlag van STUDIO OM is de place to be.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Vanwege de huidige Corona situatie is een eigen yogamat verplicht. Kom je voor het eerst (proefles) en heb je nog geen eigen yogamat, laat het ons dan even weten dan kun je een yogamat lenen van de studio. Neem in dat geval wel een grote handdoek mee, die je over de mat heen kunt leggen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Heb je een proefles geboekt en red je het niet? Laat het ons dan even weten per e-mail: deyogastudio@gmail.com

Als binnen 4 uur voor aanvang je proefles cancelt dan kun je die binnen 1 week inhalen. Meld je binnen 4 uur voor aanvang van de les af, dan moeten we de les helaas in rekening brengen. We rekenen op je begrip.

Met een leskaart/abonnement kun je zelf online je afmelden. Ook hier geldt de 4 uur regel.

What else should I know of?

Op dit moment is de kleedruimte gesloten.