Bij De Yogaschool Utrecht geven we toegankelijke yoga en meditatie lessen in diverse stijlen. Onze lesgroepen zijn klein, waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Op deze manier kun je op een veilige en prettige manier kennis maken met de verschillende aspecten van yoga en belichaming en kijken wat het beste bij jou past.

Alle docenten zijn gecertificeerd om je te begeleiden en helpen in je practise. Vanuit onze studio in het centrum van Utrecht bieden we een huiselijke sfeer.

DYU is dé plek om thuis te komen bij jezelf. Offline aandacht voor jezelf en daarbij jouw omgeving, bewustwording van je mind, body en spirit. Op deze manier willen we een plek creëren waar mensen samenkomen om de verbinding met zichzelf en vanuit daar, met anderen op te zoeken.

show more

Contact

Ratings

4.6
30 ratings, 6 reviews
 • Room quality
  4.5
 • Friendliness & service
  4.8
 • Cleanliness
  4.7
 • Price performance
  4.3
 • Atmosphere
  4.8

Give your opinion!

Publish review
4 days ago

Persoonlijke yogaschool! Fijne sfeer en docenten.

7 days ago

Fijn!

3 months ago

Zeer fijne les als start van de week!

About the Team

Ons team bestaat uit bepassioneerde docenten die ieder hun eigen stijl hebben. Geen les is hetzelfde bij De Yogaschool Utrecht.

Iedere yoga en meditatie docent heeft zijn eigen kracht en krijgt de ruimte om de les helemaal naar eigen inzicht in te richten. Zo hebben we veel verschillende lessen waarbij de doenten ook echt kunnen uitblinken in wat ze doen.

Verwacht een bijzondere sfeer, rust en ruimte om helemaal je eigen practice te vinden.

show more