Bij De Yogaschool Utrecht geven we toegankelijke yoga en meditatie lessen in diverse stijlen. Onze lesgroepen zijn klein, waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Op deze manier kun je op een veilige en prettige manier kennis maken met de verschillende aspecten van yoga en belichaming en kijken wat het beste bij jou past.

Alle docenten zijn gecertificeerd om je te begeleiden en helpen in je practise. Vanuit onze studio in het centrum van Utrecht bieden we een huiselijke sfeer.

DYU is dé plek om thuis te komen bij jezelf. Offline aandacht voor jezelf en daarbij jouw omgeving, bewustwording van je mind, body en spirit. Op deze manier willen we een plek creëren waar mensen samenkomen om de verbinding met zichzelf en vanuit daar, met anderen op te zoeken.

show more

Contact

Make inquiry

Here you can easily contact De Yogaschool Utrecht to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Ratings

4.6
35 ratings, 7 reviews
 • Room quality
  4.4
 • Friendliness & service
  4.9
 • Cleanliness
  4.7
 • Price performance
  4.3
 • Atmosphere
  4.7

Give your opinion!

Publish review
4 months ago

Fijne docenten, kundig maar niet zo ongemakkelijk sereen en verheven. Persoonlijke aandacht. Ruimte is niet waanzinnig bijzonder maar wel keurig schoon en netjes, er zijn genoeg tools en je zit niet in de etalage.

5 months ago

Persoonlijke yogaschool! Fijne sfeer en docenten.

5 months ago

Fijn!

About the Team

Ons team bestaat uit bepassioneerde docenten die ieder hun eigen stijl hebben. Geen les is hetzelfde bij De Yogaschool Utrecht.

Iedere yoga en meditatie docent heeft zijn eigen kracht en krijgt de ruimte om de les helemaal naar eigen inzicht in te richten. Zo hebben we veel verschillende lessen waarbij de doenten ook echt kunnen uitblinken in wat ze doen.

Verwacht een bijzondere sfeer, rust en ruimte om helemaal je eigen practice te vinden.

show more