Wij nemen je graag mee op weg naar meer rust, balans en harmonie in je leven. In onze lessen werken we aan een gezond lichaam, kalme geest en een stralend hart.

Al 14 jaar is de Studio een plek waar je even uit de drukte van alledag kunt stappen. Een plek waar warmte, rust, ruimte en aandacht is voor lichaam en geest. In de Studio kun je onder professionele en persoonlijke begeleiding aandachtig bewegen.

De natuur is de beste heelmeester, daarom hebben wij in de Studio gekozen voor natuurlijke en ecologische materialen. Ook onze yogamatten zijn ecologisch. Materialen die ademen en bijdragen aan zowel lichamelijk als geestelijk in balans zijn. Bij de Bowspring Studio & Yoga bieden wij ook online Bowspring lessen aan.

show more

Contact

Ratings

4.9
50 ratings, 10 reviews
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  4.7
 • Atmosphere
  4.9

Give your opinion!

Publish review
5 months ago

Mede dankzij yoga-instructrice Sofie is het elke week een moment om naar uit te kijken!

8 months ago

Fijne yoga les!

a year ago

Gewoon goed.

Questions and Answers

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Er zijn yogamatten, yogablokken, bolster en dekens aanwezig in onze Studio. Wil je graag je eigen mat meebrengen dan mag dat ook.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Wanneer je gereserveerd hebt voor een les en je kan niet komen dan verzoeken we je om je tijdig (2 uur voor aanvang) af te melden voor de les via de eversports app. Bij wachtlijsten kan dan iemand anders jouw gereserveerde plek gebruiken.

What else should I know of?

Wees op tijd! Voel je je niet lekker of fit dan verzoeken we je om thuis te blijven en evt. mee te doen met de les online.