de Natuurlijke Weg Tai Chi Tao Lelystad

Tai Chi en Qi gong is laagdrempelig, en verbetert ontspanning, gezondheid, balans, coördinatie, concentratie, innerlijke kracht.

Een sfeervolle en gezellige locatie, geventileerde en verwarmde Tai Chi ruimte met een aparte middenruimte voor thee drinken na afloop van de les.

De Tai Chi zaal is gevestigd in 'de Zonnecirkel' een yogastudio, op de derde verdieping. De ingang is achter het gebouw.

show more

Contact

Ratings

0
0 ratings, 0 reviews
  • Room quality
  • Friendliness & service
  • Cleanliness
  • Price performance
  • Atmosphere

Give your opinion!

Publish review

About the Team

De docent is Eerke Sijsling. Gecertificeerd Tai Chi Tao docent, Bocam Tai Chi en Qi gong trainer, Nick Loffree Qi Gong instructor.

show more

Questions and Answers

Why should I visit de Natuurlijke Weg Tai Chi Tao Lelystad?

Voor zowel de basis van Qi Gong en Tai chi, als gevorderde lessen in de richting van vormloop Yang Style. 24 houdingen ( Pekingvorm ), 37 houdingen.

What should I know of the first visit?

Neem gemakkelijk zittende soepele schoentjes mee ( bv. Tai Chi schoentjes of gymschoenen ), gemakkelijke kleding. Bij binnenkomst graag de schoenen uittrekken als je uit de lift komt en binnen schoenen aandoen. De deur is dicht als de les begint ( er is geen open inloop in het gebouw ), dus wees op tijd. Er is geen deurbel, je kan me bereiken via mijn telefoonnummer.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Al het materiaal is aanwezig.