Eerlijk is eerlijk: je mind heeft af en toe training nodig om het geluk van binnen te voelen, verdiepen en te vergroten. En daarvoor ben je bij De Bewustzijn School in het Hart van Amsterdam aan het juiste adres. In een sfeervol historische grachtenpand aan de Keizersgracht kan jij lessen volgen gericht op Body - Mind - Spirit van teachers, coaches, trainers en (psycho-) therapeuten. Van energiewerk, spirituele ontwikkeling, mindtraining, zelfliefde, intuïtie ontwikkeling, satsang, ademsessies en veel meer: je kan hier alles vinden om je bewustzijn te vergroten. Keer op keer weten de teachers een veilige omgeving te creëren, waardoor er bijzonder openhartige sessies ontstaan. Je bent enorm Welkom!

show more

Contact

Make inquiry

Here you can easily contact De Bewustzijn School to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Ratings

0
0 ratings, 0 reviews
  • Room quality
  • Friendliness & service
  • Cleanliness
  • Price performance
  • Atmosphere

Give your opinion!

Publish review

About the Team

Marieke van Meijeren heeft De Bewustzijn School opgericht om Extraordinary Education aan te bieden voor Mind, Body & Spirit. Deze drie levels van bewustzijn komen in elke les bij De Bewustzijn School naar voren. Alle teachers bij De Bewustzijn School zijn getraind en gecoacht om je in je kracht te zetten en je te begeleiden en stimuleren om je ultieme leven te leiden.

show more

Questions and Answers

Why should I visit De Bewustzijn School?

De Bewustzijn School is jouw school waarin jij, onder begeleiding, jouw reis gaat maken. Naar buiten én naar binnen. Waarin alle antwoorden, inzichten en herinneringen in jezelf aanwezig zijn om de verandering in te gaan waar jij naar verlangt.

What should I know of the first visit?

Kijk goed in de beschrijving van de les in welke zaal (Earth of Heaven) je les gegeven wordt. Bij de deur kies je de juiste deurbel. Volg binnen de bordjes naar boven en na twee trappen, zie je de deuren van Earth en Heaven naast elkaar. Voor de meeste lessen is het aan te raden om kleding te dragen die comfortabel zit.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Yogamatjes, dekens, meditatiekussen, stoelen e.d. zijn aanwezig. Ook is er pen en papier voor lessen waarin je dingen op wilt schrijven. Je mag natuurlijk altijd je eigen notitieboekje meenemen, maar in principe is alles aanwezig, tenzij anders vermeldt in de lesomschrijving. En natuurlijk staat er ook altijd heerlijke thee, water met citroen en fruit/ nootjes e.d. voor je klaar.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kunt tot 8 uur van te voren je les annuleren, mocht deze tijd verstreken zijn, mag je een mail sturen naar info@debewustzijnschool.nl, maar dat is niet verplicht.

What else should I know of?

Iedereen is welkom en wordt met respect behandeld. De communicatie is altijd open en helder en onze teachers zorgen er altijd voor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.