Iedereen is welkom bij Dansschool DanCin. DanCin biedt danslessen, bootcamp en toneellessen aan voor kids vanaf 3 jaar en volwassenen in Zeddam, 's-Heerenberg en Varsselder. Gezelligheid en leuke lessen staan centraal bij DanCin. Daarnaast organiseert Dansschool DanCin meerdere workshops, elk jaar een kerstshow en aan het einde van het dansjaar grote theatershows. Wil jij of je zoon/dochter een les uitproberen? Leuk! Bekijk het lesrooster op de website en stuur hen een berichtje voor een gratis proefles.

show more

Contact

Reviews

5
5 ratings, 1 Review
 • Room quality
  5
 • Friendliness & service
  5
 • Cleanliness
  5
 • Price performance
  5
 • Atmosphere
  5

Give your opinion!

Publish review
6 months ago

Bion

About the Team

Cindy Veurink heeft haar droom in 2014 werkelijk gemaakt met het starten van een eigen dansschool, genaamd Dansschool DanCin. Inmiddels zijn er bijna elke dag lessen bij Dansschool DanCin en deze worden gegeven door haar en haar team. Cindy geeft zelf sinds 2009 danslessen aan kinderen en volwassenen en danst al vanaf dat ze kan lopen. Zij heeft meerdere dans- en groepsles-opleidingen succesvol afgerond. DanCin vindt het belangrijk dat kids en volwassenen zich goed voelen in de lessen en daarbuiten, dus dit staat voor het team ook voorop.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Dansschool DanCin?

Bij Dansschool DanCin kan je komen dansen als je net begint, lang danst of vroeger hebt gedanst. Alle lessen worden aangepast op het niveau van de leden. DanCin biedt al kids lessen aan voor kids vanaf 3 jaar!

What should I know of the first visit?

Leuk dat je voor de eerste keer bij DanCin komt kijken! Vergeet niet schone (binnen)schoenen mee te nemen, kleding aan waar je makkelijk in kan bewegen en neem wat te drinken mee. Kom je een bootcamples proberen let dan op met wat kouder weer dat je kleding in laagjes aan doet.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

DanCin heeft geen kledingeisen, het enige wat zij van je vragen is in de danslocaties alleen schone schoenen te dragen of op blote voeten te dansen. Danskleding is wel te koop via onze website.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Je kan je ziek of afwezig melden per whatsapp via 0617761230 of stuur een email via info@dansschool-dancin.nl Let wel op dat je dit op tijd laat weten (liefst 8 uur voor de les), zodat DanCin daar rekening mee kan houden. Als je een abonnement hebt kan je de les op een andere dag/locatie inhalen.

What else should I know of?

Dansschool DanCin is ook actief op social media. Via Facebook kan je ze vinden onder dansschooldancin en ook op Instagram zijn ze actief onder de naam dansschooldancin. Volg ze op social media om op de hoogte te blijven van leuke activiteiten.