Boek een les of cursus bij Conscious Invitations en duik in het magische proces van bewustwording! Volg in Amsterdam-oost of online diverse lessen op het gebied van lichaam en geest. Workshops met Meditatie, Ademhaling, Beweging, Aanraking en meer! Dit allemaal in een sfeer van een kleurrijke en warme huiskamer. Ze zijn goed bereikbaar en hebben alle benodigde faciliteiten.

show more

Contact

Make inquiry

Here you can easily contact Conscious Invitations to ask your questions or to send a booking request. Should you also want a call back then remember to enter your phone number too.

Ratings

0
0 ratings, 0 reviews
  • Room quality
  • Friendliness & service
  • Cleanliness
  • Price performance
  • Atmosphere

Give your opinion!

Publish review

About the Team

Ehsan Ebadi is de initiator van Conscious Invitations (CI). CI is een tribe waar mensen samen komen om te verbinden, delen en te leren. Ze organiseren workshops waarbij je uitgenodigd wordt om te ervaren hoe je relatie is tot jezelf, anderen en het leven. Via deze workshops word je bewuster en creëer je meer rust en levendigheid in je dagelijks leven.

show more

Questions and Answers

Why should I visit Conscious Invitations?

Conscious Invitations werkt met coaches en therapeuten die via zeer effectieve manieren jou uitnodigen tot je eigen weten en kunnen. Ze creëren een ruimte van veiligheid en verbinding. Jouw leerproces in bewustwording wordt moeiteloos, leuk en waardevol!

What should I know of the first visit?

Je bent heel welkom om deel te nemen aan de workshops in Amsterdam Oost. Ze zitten op de Kraijenhoffstraat 139B en zijn goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Ook kun je goed je auto kwijt (betaald parkeren). Neem de trappen naar de 2e verdieping.

Do I need to bring any sport equipment or is it possible to borrow it at the facility?

Alle spullen en faciliteiten zijn beschikbaar. Tenzij dit specifiek bij jouw les is aangegeven. Over het algemeen raden ze je aan om comfortabele kleding te dragen.

What do I need to do if I have booked something but am not able to come?

Voorlopig zijn annuleringen helaas niet mogelijk omdat ze dit nog niet kunnen faciliteren in het systeem. Ze hopen op termijn dit te kunnen veranderen.

What else should I know of?

De lessen die zij aanbieden zijn speciaal ontworpen om je bewust te maken van verschillende lagen in je lichaam en geest. Het is waardevol om een open en nieuwsgierig houding te hebben als startpunt.